Ioana Filimon, totul despre noile schimbări din viața sa. Ce face de când a renunțat complet la showbiz

#Exclusiv Click!

Ioana Filimon (32 de ani), fosta Miss România din anul 2016, se pare că nu își mai dorește să audă prea curând de viața agitată din Capitală sau de proiectele de televiziune. Contactată de Click!, bomba sexy ne-a mărturisit că acum este mai bine ca niciodată de când s-a mutat în orașul său natal, Timișoara, atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

Ioana Filimon era, în urmă cu câțiva ani, o prezență constantă la evenimentele mondene cu ștaif din buricul Capitalei! Însă, iată că odată cu trecerea timpului lucurile s-au mai schimbat în mintea Ioanei. Acum șatena s-a decis să renunțe la lumina reflectoarelor și la haosul din București, pentru un loc de muncă la Aeroportul din Timișoara, unde se pare că este foarte apreciată și duce o viață mai liniștită.

Acum Ioana Filimon lucrează în cadrul terminalului din Timișoara, la salonul VIP, la plecări externe și se pare că este mai încântată ca oricând.

Contactată de Click!, fosta Miss România 2016 ne-a dezvăluit cât de mult i s-a schimbat viața în bine, de când a ales să se mute din București și să nu mai participe la proiectele de televiziune unde era invitată.

„Da, m-am angajat la Aeroport în Timișoara și este foarte bine doar că nu prea am voie să zic prea multe detalii despre acest loc de muncă pentru că așa sunt cei de la stat, sunt foarte discreți! M-am retras din lumina reflectoarelor, de ceva vreme, și m-am mutat din București.  Sunt foarte bine. Nu îmi mai doresc să revin unde am fost. Eu am mai lucrat la aeroport, acum cinci – șase ani, tot aici, deci nu este ca și cum e ceva nou pentru mine. Pe unii colegi îi cunoșteam deja, pentru că mai lucrasem în trecut și m-am înțeles cu ei la fel de bine ca și acum. Mai am și unii colegi noi, pentru că așa este peste tot, unii mai pleacă, alții vin. Acum nu lucrez pe un post anume pentru că fac mai multe lucruri aici, nu doar unul. Pe acte sunt la departamentul de: protocol/ marketing.

Cât privește viața mea personală nu vreau să mai spun dacă sunt cu cineva sau nu, am învățat din trecut, din greșelile pe care le-am făcut! Pentru că atunci când vorbeam despre acest lucru, nu se îndeplinea, așa că prefer mai bine să tac să îmi meargă bine”, a declarat Ioana Filimon pentru Click!

Ioana Filimon a participat la multe emisiuni tv

Ioana Filimon a ajuns în lumina reflectoarelor după ce a participat la mai multe show-uri de televiziune printre acestea se numără: “Ferma vedetelor” (PRO TV), „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV) , dar și „Bravo, ai stil!” (KANAL D).

În trecut, Ioana Filimon s-a iubit cu milionarul turc Cengiz Şıklaroğlu, bărbatul cu care Otilia Bilionera a fost logodit, însă idila lor amoroasă nu a rezistat prea mult timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
casa piersic cluj jpg
image png
banner cristina spatar png
image png
image png
index (24) jpg
image png
banner catalin botezatu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net