Ioana Maria Moldovan, în doliu: „Sunt dărâmată!”

Și ai plecat, buni... Pentru mine, însă, nu vei muri niciodată, pentru că bunicii buni și adevărați ca tine rămân veșnic în sufletele nepoților. Drum lin! Să-l pupi pe moșu' când ajungi acolo sus!”, a scris ieri pe pagina sa de Facebook prezentatoarea tv Ioana Maria Moldovan.

image
Ioana Maria Moldovan, prezentatoare Prima TV

Bunica ei a murit într-o zi de 13 februarie, la vârsta de 85 de ani. Cu toate că mereu declara, în interviurile pentru Click!, că 13 este un număr norocos pentru ea, iată că de data aceasta i-a adus lacrimi pe obraji. „De azi înainte, pe data de 13, un ochi îmi va râde și altul îmi va plânge. Pentru că într-o zi de 13 a venit pe lume minunea mea, iar într-o altă zi de 13 a plecat din lume cea mai dragă bunică. Sunt tristă, dărâmată”, ne-a declarat luni prezentatoarea Prima TV.

„Nu voi uita mirosul cozonacilor făcuți de ea!”

Era în drum spre Târgu-Mureș, la casa bunicii. Înmormântarea va avea loc mâine. Pe drum, au năpădit-o amintirile. „N-am cum să uit vacanțele în care m-a învățată croșetez, să cos, m-a învățat rugăciuni. Nu voi uita mirosul cozonacilor, gogoșilor și salata de vinete. Voi păstra cu drag în suflet aceste amintiri! Prin ele, bunica mea va trăi mereu”. Ne spune că buni nu pierdea niciodată un jurnal de-al ei, iar a doua zi dimineața, la telefon, îi comenta apariția, „în stilu-i caracteristic”.

image
Ioana Maria Moldovan și bunica ei de la Târgu-Mureș

Am avut noroc de o bunică cu aur în inimă și argint în păr, pe care mă bucur că a cunoscut-o și fiul meu, Andrei. Știam că ne va părăsi, pentru că ultimele luni au fost grele pentru ea. Era internată la un spital privat, trecuse prin COVID, i se descoperise o infecție la coloană... Deși păream pregătiți și ne așteptam, iată că despărțirea e grea”, mai spune, suspinând, Ioana Maria Moldovan.

Bunicul prezentatoarei murise în urmă cu 18 ani. De acum, amândoi o vor veghea din ceruri. „Am spus mereu că cineva acolo sus mă iubește. Mă refeream la moșu' meu. Acum s-a dus și buni. Cu siguranță amândoi îmi vor veghea pașii, de sus!”.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
viorel lis si oana lis
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Alice Peneacă  (bust natural)  Fotomodelul are probabil  cei mai frumoşi sâni  din showbiz, iar marile  firme de lenjerie intimă  se bat pe ea  Alice are  contract cu Guess jpeg
Alec Baldwin FOTO Profimedia/Instagram
Crin Antonescu FOTO FAcebook Antonescu
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg