Ioana Maria Moldovan, în doliu: „Sunt dărâmată!”

Și ai plecat, buni... Pentru mine, însă, nu vei muri niciodată, pentru că bunicii buni și adevărați ca tine rămân veșnic în sufletele nepoților. Drum lin! Să-l pupi pe moșu' când ajungi acolo sus!”, a scris ieri pe pagina sa de Facebook prezentatoarea tv Ioana Maria Moldovan.

Ioana Maria Moldovan, prezentatoare Prima TV
Ioana Maria Moldovan, prezentatoare Prima TV

Bunica ei a murit într-o zi de 13 februarie, la vârsta de 85 de ani. Cu toate că mereu declara, în interviurile pentru Click!, că 13 este un număr norocos pentru ea, iată că de data aceasta i-a adus lacrimi pe obraji. „De azi înainte, pe data de 13, un ochi îmi va râde și altul îmi va plânge. Pentru că într-o zi de 13 a venit pe lume minunea mea, iar într-o altă zi de 13 a plecat din lume cea mai dragă bunică. Sunt tristă, dărâmată”, ne-a declarat luni prezentatoarea Prima TV.

„Nu voi uita mirosul cozonacilor făcuți de ea!”

Era în drum spre Târgu-Mureș, la casa bunicii. Înmormântarea va avea loc mâine. Pe drum, au năpădit-o amintirile. „N-am cum să uit vacanțele în care m-a învățată croșetez, să cos, m-a învățat rugăciuni. Nu voi uita mirosul cozonacilor, gogoșilor și salata de vinete. Voi păstra cu drag în suflet aceste amintiri! Prin ele, bunica mea va trăi mereu”. Ne spune că buni nu pierdea niciodată un jurnal de-al ei, iar a doua zi dimineața, la telefon, îi comenta apariția, „în stilu-i caracteristic”.

Ioana Maria Moldovan și bunica ei de la Târgu-Mureș
Ioana Maria Moldovan și bunica ei de la Târgu-Mureș

Am avut noroc de o bunică cu aur în inimă și argint în păr, pe care mă bucur că a cunoscut-o și fiul meu, Andrei. Știam că ne va părăsi, pentru că ultimele luni au fost grele pentru ea. Era internată la un spital privat, trecuse prin COVID, i se descoperise o infecție la coloană... Deși păream pregătiți și ne așteptam, iată că despărțirea e grea”, mai spune, suspinând, Ioana Maria Moldovan.

Bunicul prezentatoarei murise în urmă cu 18 ani. De acum, amândoi o vor veghea din ceruri. „Am spus mereu că cineva acolo sus mă iubește. Mă refeream la moșu' meu. Acum s-a dus și buni. Cu siguranță amândoi îmi vor veghea pașii, de sus!”.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net