Ioana Năstase, adevărul despre divorțul de Ilie! Bruneta nu a mai răbdat! „Cineva vrea să-mi facă rău”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ioana Năstase (48 de ani) s-a săturat să tot audă prin presa că divorțează de Ilie. Frumoasa brunetă, care ar fi bifat vara aceasta și o întâlnire „în taină” la mall cu fostul iubit Nick Rădoi, a decis să facă lumină, pentru Click!, în ce privește zvonurile tot mai dese, din ultima perioadă, privind un posibil divorț de fostul mare tenisman. 

Ce zice Ioana Năstase despre zvonurile privind divorțul de Ilie?! 

Cuplul Ioana-Ilie Năstase (78 de ani) s-a aflat din nou, în ultima perioadă, în vizorul presei de scandal. S-a vorbit din nou despre un divorț iminent între Ioana și Ilie, mai ales după ce fostul mare tenisman a plecat singur în Cehia, fără mai tânăra lui  soție la un eveniment. 

Și Ioana Năstase și-a petrecut vacanțele în Turcia fără Ilie, iar fotoreporterii Click! au surprins-o la mall, luna trecută, după ce avusese o întâlnire în mare taină cu fostul iubit, Nick Rădoi, venit în România. 

Însă, cuplul Ioana-Ilie Năstase continuă să ne suprindă, căci de ziua marelui tenisman, pe 19 iulie, cei doi au luat masa în familie, la Constanța, împreună cu Alessia, una dintre fiicele pe care Ilie le are cu Amalia Nastase. 

Prin urmare, cuplul clar nu are de gând să divorțeze, cel puțin la acest moment, lucru confirmat deunăzi chiar de Ioana Năstase, în exclusivitate pentru Click!

Ioana Năstase: „Cineva vrea să-mi facă rău. O să spun cine! Nu divorțez de Ilie!”

„Eu cred că mie cineva vrea să-mi facă rău. În ultimul timp, tot au apărut zvonuri din acestea despre divorț prin presă. 

Cred că și știu persoana care vrea să-mi facă rau și care tot raspândește aceste zvonuri. La un moment dat, voi vorbi și o să o dau în vileag. 

Eu vreau să-mi trăiesc viața liniștită, departe de scandaluri. De când sunt cu Ilie, mă trezesc băgată în diverse astfel de probleme, și eu și familia mea”, a declarat frumoasa brunetă, în exclusivitate pentru Click!

Ioana s-a trezit, recent, că a fost acuzată de Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, că ar fi împiedicat-o să ia legătura cu tatăl ei, blocându-i numărul de telefon. 

„Acum a mai venit și această fiică adoptivă a lui Ilie, Charlotte, cu acuzații că aș fi blocat-o eu în telefon, când eu nu am nici o vină! El a blocat-o! E incredibil! I-am mai dat și accept pe Facebook acestei fete, chiar nu știu ce are cu mine! 

Vreau să știe toată lumea că eu și Ilie suntem ok acum, nu divorțăm”, a mai spus Ioana Simion, pentru Click!

Ilie Năstase a făcut-o praf pe fiica adoptivă, Charlotte! 

Ilie Năstase a ieșit și el public și și-a susținut soția, în scandalul cu fiica adoptivă, Charlotte. 

„Este incredibil ce poate să spună. Păi, cum să umble Ioana la mine în telefon?! Cum să o blocheze soția mea?! Fabulos! Vreau să știe că eu, personal, am blocat-o. 

Așa că să stea liniștită, să nu mai arunce vina pe ea. Da, în urmă cu trei ani, când a apărut ea cu Onlyfans-ul său dezbrăcată în poze, atunci am blocat-o. De atunci gata, nu mai am nicio treabă cu ea.

Îi urez multă sănătate, dar o rog să termine cu scandalurile. Cu mine nu mai are ce discuta, e pe drumul ei. Am ajutat-o când a fost cazul, i-am plătit școala, vreo jumătate de milion de euro. 

Ea e în SUA, eu în România, nu-mi mai pasă. Fiecare are viața lui”, a declarat Ilie Năstase, potrivit spynews.ro.

Ioana Simion, a cincea soție a lui Ilie Năstase  

Ioana Simion (48 de ani) și Ilie Năstase (78 de ani) sunt împreună de șase ani, iar de cinci ani sunt și căsătoriți. Însă, în toți acești ani cei doi au întâmplinat diferite probleme, cum ar fi scandalul din 2021 când vedeta a chemat organele de lege după ce Nasty a devenit agresiv cu ea din cauză că fusese la munte cu mai multe prietene fără el.

De altfel, Ioana a avut două tentative de divorț până acum. La un moment dat, bruneta a mers chiar la Medgidia și a depus actele. De fiecare dată, însă Ilie a îmbunat-o cu diverse tactici numai de el știute.

„Eu am fost și sunt genul de femeie care a mascat foarte multe lucruri. Am foarte multe dureri sufletești, dar o să vină și ziua când o să vorbesc despre tot ce se întâmplă în mariajul meu. 

Chiar și așa, în ciuda problemelor, nu se pune vorba de un divorț. Simt că am sufletul foarte încărcat. A trebuit să fac foarte multe lucruri împotriva voinței mele”, a declarat în trecut Ioana Năstase, pentru Click!

Ioana și Ilie Năstase s-au căsătorit religios la Techirghiol, pe 6 iunie 2020. Cununia civilă au făcut-o cu un an înainte, în luna aprilie.

Ilie Năstase a fost căsătorit de cinci ori. Primul mariaj a fost la vârsta de 26 de ani în anul 1972, cu Dominique Grazia, un top model belgian. Cei doi au divorțat zece ani mai târziu. Din această primă căsătorie, Ilie Năstase are o fiică, Nathalie. În anul 1984, s-a însurat cu actrița americană Alexandra King, cu care a adoptat doi copii, Nicholas și Charlotte. Și de aceasta a divorțat după câțiva ani.

După separare, s-a recăsătorit în 2004 cu Amalia Teodorescu cu care are două fiice, Alessia și Emma Alexandra. De aceasta a divorțat în 2010. 

Nasty nu a stat prea mult cu mâinile în sân și s-a căsătorit și a patra oară cu Brigitte Sfăt, în 2013 mai exact, de care a divorțat în 2018. După divorțul de brunetă, Nasty se însura, din nou, în 2019 cu cea de-a cincea soție, Ioana Simion cu care este căsătorit și în prezent.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net