Ion Țiriac, la pădure, cu armata de bodyguarzi. Ce tânără finuță a scos la masă, la un local "de cartier"

Ultima actualizare:

Este un galant, un pedant și un gentleman în adevăratul sens al cuvântului. Ion Țiriac (82 de ani) a fost surprins de fotoreporterii Click! așa cum îi stă bine unui miliardar: flancat de bodyguarzi, îmbrăcat la patru ace și cu o domnișoară finuță alături.

Ion Țiriac, flancat de bodyguarzi, la pădurea Băneasa. Fotografii: BLITZ / Click!
Ion Țiriac, flancat de bodyguarzi, la pădurea Băneasa. Fotografii: BLITZ / Click!

Zilele trecute, profitând de vremea frumoasă de afară, Ion Țiriac (82 de ani) a ieșit la pădure, dar nu pentru o drumeție, ci pentru a lua masa la cârciuma preferată a vedetelor, acolo unde de nenumărate ori l-am surprins și pe Ilie Năstase în compania soției sale, Ioana.

Omul de afaceri, care deține o avere de 7,2 miliarde de lei, conform celor mai recente date Forbes, nu s-a dezis nici de această dată: a ieșit în oraș îmbrăcat impecabil, într-un costum cafeniu închis, cu cămașă bej și pulover maro, nuanțele fiind extrem de bine combinate. Bodyguarzii erau și ei din același film, îmbrăcați la costum negru, cu masca de protecție pe figură, cu telefonul în mână și cu ochii în toate direcțiile, "scanând" zona.

Ion Țiriac, însoțit de o tânără misterioasă

În peisaj și-a mai făcut apariția însă și o prezență feminină, bine camuflată de oamenii lui Țiriac, dar și de masca pe care o purta aproape până sub ochi. Se poate vedea din imaginile surprinse de fotoreporterii Click! că este vorba despre o tânără șatenă, cu părul de lungime medie, îmbrăcată într-o geacă neagră și care probabil a fost invitata lui Ion Țiriac la un prânz, la cârciuma din pădure, acolo unde meniul zilei costă 20 de lei. Aceeași tânără a mai fost surprinsă alături de Ion Țiriac și pe Litoral, în iulie 2019.

Noi l-am reperat pe Ion Țiriac în zonă într-o zi de miercuri, când în meniul zilei, la cârciuma respectivă, figurează o mâncare de-ți lingi degetele:  varză ”a la Cluj”, tocană de porc cu cartofi, tigaie picantă, sote de pipote. Nu știm însă ce a consumat Ion Țiriac, dar putem observa că se simte bine și la restaurante cu stele Michelin, dar și la cârciumioara de lângă pădurea Băneasa. Mai ales când are parte de o companie plăcută.

Ion Țiriac, înconjurat mereu de femei frumoase și celebre

Nu este nimic ieșit din comun să îl vedem pe Ion Țiriac în astfel de ipostaze, ținând cont că în jurul miliardarului au fost mereu femei frumoase, multe dintre ele și foarte cunoscute. În decembrie 2018 l-am surprins ieșind la masă cu superba Irina Deleanu, tot flancat de bodyguarzi, iar în 2016 magnatul făcea plajă la Mamaia, în compania lui Laurette.

Andreea Marin, Camelia Potec, Anamaria Ferentz sunt doar câteva dintre femeile celebre care se bucură de prietenia lui Ion Țiriac. Fostul mare tenisman a avut însă un singur mariaj la activ: s-a căsătorit în 1963 cu pivotul Ştiintei Bucureşti, handbalista Erika Braedt, însă căsnicia nu a durat decât doi ani.

Marea iubire a lui Ion Țiriac a fost americanca Mikette von Issenberg, un fotomodel celebru, mama lui Ion Alexandru. Ion Ţiriac mai are doi copii din relaţia cu Sophie Ayad, o ziaristă de origine egipteană: Karim Mihai (27 ani) și Ioana Natalia (24 de ani).  

  Urmăriți știrile Click! și pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
bani numara salarii pensii bani putini
image
image
image
image
image
image
Banner Ramona de la Clejani
Michael Jackson 01 foto GettyImages 88688373 jpg
banner catalin botezatu png
paris hilton colaj instagram jpg
andreea balan si fetitele la gradinita de stat 6 jpg
dita von teese sampania saptamana modei paris profimedia (2) jpg
banner Răzvan Popescu
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net