Ioana Țiriac, trup de sirenă la plajă și mijloc de Barbie. Cum s-a tranformat fiica miliardarului

15 ianuarie 2022

Ioana Țiriac, fata fostului tenismen Ion Țiriac, a moștenit frumusețea mamei sale. Dovadă sunt ultimele fotografii pe care tânăra de 24 de ani le-a distribuit pe contul personal de Instagram. 

article img
Ioana Țiriac a moștenit frumusețea mamei sale

Ioana Țiriac, fiica fostului tensimen Ion Țiriac și a jurnalistei Sphie Ayad, a moștenit trăsăturile mamei sale. Aflată în vacanță peste mări și țări, Ioana s-a bucurat de razele soarelui și de vremea foarte bună. Tânăra le-a arătat prietenilor de pe Instagram peisajele fascinante pe care le vede și a distribuit și câteva fotografii în care apare purtând costum de baie. 

stanga
dreapta
article img
article img
article img
article img
article img

Îmbrăcată într-un costum de baie alb, Ioana Țiriac și-a expus formele voluptoase și trupul tonfiat, iar comentariile apreciative nu au întârziat să apară. Fotografiile distribuite de către fiica lui Ion Țiriac au acumulat nu mai puțin de 1.500 de aprecieri în mai puțin de 24 de ore.

Ioana locuiește în Statele Unite ale Americii

Ioana Natalia locuiește în SUA, cu mama ei, însă vine destul de des în România să-și viziteze tatăl. Ca orice tânără, Ioana este activă pe Instagram, unde are o comunitate de 18.000 de fani și unde aceștia îi pot admira frumusețea. 

Ioana Ţiriac a absolvit Şcoala Americană de la Bucureşti şi acum urmează cursurile unei Universități de Jurnaslim de peste Ocean. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare şi cei care o cunosc spun că modestia este o altă calitate a sa, în ciuda statutului „copil de bani gata" pe care îl are.

Ioana se implică și în anumite proiecte. Spre exemplu, în anul 2018, pe 15 martie, tânăra a fost prezentă la Bucharest Charity Fashion Show, unde s-a desfășurat un eveniment caritabil, având ca scop strângerea fondurile necesare tratării și monitorizării medicale a 1200 de mame fără venituri.    

Ion Țiriac și mama Ioanei s-au cunoscut în Germania

Țiriac a cunoscut-o pe Sophie în 1994, la München, pe vremea când afaceristul era stabilit în Germania și unde coordona turneele de la Hanovra, Stuttgart și Essen. Frumoasa brunetă lucra pentru revista Bunte, dar deși există o diferență de vârstă de 30 de ani între ei, Țiriac și Sophie au avut o relație îndelungată.