Irina Deaconescu a născut. Mesajul transmis de pe patul de spital

Irina Deaconescu a născut, sâmbătă, 26 martie, o fetiţă. Vloggeriţa a adus pe lume cel de-al doilea său copil mai devreme decât ar fi trebuit cu patru zile, după ce a început să aibă contracţii în cursul dimineţii. 

Irina Deaconescu şi Cristi Manea foto: Instagram
Irina Deaconescu şi Cristi Manea foto: Instagram

Irina Deaconescu este o mamă cât se poate de fericită: ea a născut o fetiţă perfect sănătoasă, chiar dacă micuţa s-a grăbit puţin să vină pe lume şi le-a dat nişte emoţii părinţilor. 

Iubita lui Cristi Manea a publicat pe pagina sa de Instagram o imagine cu ea pe patul de spital, după ce a adus-o pe lume pe fetiţă, în care a anunţat că "Totul a mers super. Micuţa mea e bine". 

Irina Deaconescu a născut foto: Instagram
Irina Deaconescu a născut foto: Instagram

Irinei Deaconescu i s-a făcut rău de la nişte pastile de răceală

Irina a povestit, înainte de a naşte, tot pe contul să de Instagram, că a luat nişte pastile de răceală, preventiv, şi i s-a făcut rău. Vlogerriţa a ajuns să vomite, rău, de joi seara până vineri, iar apoi au apărut contracţiile. 

"Am luat și eu niște pastile, tratament preventiv, să nu ma ia și pe mine răceala. Astea mi-au făcut foarte rău, pentru că am luat toate pastilele deodată, pe stomacul gol. De alaltăieri noapte până ieri am vomitat non stop. Cred că asta a făcut să și apară contracțiile. (..) Azi dimineață au apărut contracțiile și am pierdut puțin lichid.”, a povestit Irina Deaconescu. 

Irina Deaconescu a ajuns cu fiica ei, Victoria, la Urgenţe

Irina Deaconescu şi Cristi Manea au avut emoţii şi la finalul acestei săptămâni, când au ajuns cu fiica lui, Victoria, la Urgenţe, pentru că micuţei de doi ani îi era rău, avea febră şi refuza să mănânce. Irina a povestit că i-a fost foarte greu cu Victoria în spital, fiind şi gravidă şi i-a cerut ajutorul mamei sale pentru că simţea că va claca. 

M-am trezit în pat cu ea plină de sânge la nas. Nu se știe exact de ce i-a curs sânge atât de tare. A fost ținută în spital pentru că refuza să mănânce, refuza să bea apă. A fost foarte greu în spital cu ea, eu fiind însărcinată, ea bolnavă, suferind.

A fost horror. Și imaginea aia cu ea plină de sânge, care nu se mai oprea, e traumatizantă. Am început să am foarte multe coșmaruri. M-a traumatizat. Ieri am sunat-o pe maică-mea să vină să stea cu Victoria pentru că nu mai puteam. (..) În continuare refuză să mănânce, dar într-un final e bine.”, a mai explicat Irina. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net