Irinel Columbeanu, vizitat de fosta iubită. Cum a decurs întâlnirea dintre cei doi: „Am stat cam o oră de vorbă cu ea”

#Exclusiv Click!

Irinel Columbeanu (66 de ani) a avut o surpriză de proporție, zilele trecute, din partea fostei sale iubite, Oana Cojocaru. Șatena din Bacău, cu 40 de ani mai tânără decât el, cu care s-a iubit timp de trei ani, până în 2021, a fost în vizită la el, la azilul de bătrâni din Ghermănești. Contactat de Click!, fostul milionar de la Izvorani, ne-a mărturisit cum a fost întâlnirea cu fosta sa iubită.

„Mă bucur că a venit Oana acum câteva zile pe la mine, a venit în vizită, la azil, unde stau eu, cu mașina ei, și am mers la un restaurant de pe marginea unui lac. Am stat cam o oră de vorbă cu ea, la restaurant. A fost foarte frumos, am depănat amintiri pe care noi doi le-am strâns împreună. Din câte știu, Oana o să mai vină pe la mine, nu are de ce să nu vină”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru Click!

Meniu select

Irinel Columbeanu ne-a mai spus și faptul că, atât el, cât și Oana Cojocaru, s-au înfruptat din tot felul de bunătăți din locația unde au ales să ia masa:

„La masă am avut de toate, am mâncat niște paste, rață, chiar am avut de toate pe masă. Consumația nu am plătit-o nici eu, dar nici Oana, a fost din partea casei”.

Click! spune

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați oameni din România. În anul 2006, averea acestuia era estimată undeva la 60 de milioane de euro, în 2007 la 150 de milioane de euro, în 2008 la 40 de milioane de euro, iar în 2009 la șapte milioane de euro. În prezent, Irinel Columbeanu nu mai are nimic. Familia celebrului Iri a avut, în trecut, 56 de terenuri în comuna Ciolpani, județul Ilfov, mai multe mașini de lux, dar și o vilă ca în basme în Izvorani, care a ars în urma unui incendiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net