Motivul pentru care Irinel Columbeanu nu și-a invitat fosta iubită la azil! „Nici nu cred că o să vină"

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Inima lui Irinel Columbeanu (66 de ani) este încă cu gândul la fosta sa iubită, Oana Cojocaru, o șatenă cu picioare lungi mai tânără decât el cu 40 de ani. Cei doi s-au iubit timp de trei ani, până în 2021 când s-au despărțit definitiv. Așa că fostul milionar de la Izvorani a rămas doar cu amintirile frumoase petrecute alături de frumoasa moldoveancă tinerică.

Irinel Columbeanu a fost mereu un bărbat asumat și a recunoscut mereu și a avut, în același timp, doar femei tinere și frumoase! Printre ele se numără și Oana Cojocaru cu care s-a afișat de multe ori la brațul său, la evenimente mondene, în trecut, și nu doar. Pentru că în timpul relației lor amoroase cei doi au fost surprinși și la shopping.

„Ne mai scriem, mai vorbim, acum știu că este la ea acasă, la părinții ei, la Bacău, la Comănești. Oana nu a fost niciodată aici, la mine, nici nu cred că o să vină. Nici nu am invitat-o, unde să o invit, în camera unde stau? Eu aș vrea să o invit în alte locuri pe Oana mult mai frumoase nu unde stau eu acum. Plus că nu i-am zis niciodată să vină la mine să mă viziteze”, a spus Irinel Columbeanu pentru Click!

Columbeanu, o persoana nonconformistă

Irinel Columbeanu ne-a mai mărturisit că acum, în prezent, duce un trai liniștit, la azilul de bătrâni din Ghermănești. Ba mai mult, se bucură de tot felul de delicatesuri culinare zi de zi chiar dacă a început Postul Paștelui iar credincioșii se abțin de la unele pofte culinare și trupești în această perioadă.

„Nu țin post, nu am ținut niciodată post, nu doar acum. Așa am fost eu mereu. Nu am fost din acea branșă”, a conchis pentru Click!, fostul milionar de la Izvorani.

Click! spune

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați oameni din România. În anul 2006, averea acestuia era estimată undeva la 60 de milioane de euro, în 2007 la 150 de milioane de euro, în 2008 la 40 de milioane de euro, iar în 2009 la șapte milioane de euro. În prezent, Irinel Columbeanu nu mai are nimic. Familia celebrului Iri a avut, în trecut, 56 de terenuri în comuna Ciolpani, județul Ilfov, mai multe mașini de lux, dar și o vilă ca în basme în Izvorani, care a ars în urma unui incendiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net