Îți mai aduci aminte de Ionuț Gojman de la Insula Iubirii? În prezent are copil și e complet schimbat

În urmă cu cinci ani, Ionuț Gojman făcea furori la Insula Iubirii în calitate de ispită, însă acum bărbatul joacă un rol total diferit. Încă de acum doi ani el a devenit tată pentru prima dată, asta după ce iubita sa a adus pe lume primul lor copil, un băiețel. Bărbatul s-a transformat radical și este tot mai apreciat pe rețelele de socializare, acolo unde postează destul de des. 

Ionut Gojman a făcut furori la Insula Iubirii Foto: Instagram
Ionut Gojman a făcut furori la Insula Iubirii Foto: Instagram

Ionuț Gojman nu mai este mare cuceritor, căci s-a pus la casa lui, încă de acum doi ani, iar alături de iubita sa au decis să-și facă un viitor împreună. În 2021, în luna septembrie, Ionuț Gojman a devenit tată pentru prima oară, iar vestea a luat prin surprinde pe toată lumea.

În prezent, Ionuț Gojman are aproape 39.000 de urmăritori pe Instagram, acolo unde postează destul de des. Este apreciat de fanii lui, mai ales pentru familia frumoasă pe care o are. Se mândrește cu soția și băiețelul lui. 

Cum s-a schimbat viața lui Ionuț Gojman după venirea pe lume a fiului său

Dacă înainte paginile de socializare ale lui Ionuț Gojman erau pline de fotografii cu el și partenera sa de viață, acum fiul lor se regăsește mai în toate imaginile publicate pe internet. Fostul participant de la Insula Iubirii e foarte fericit alături de familia sa, iar asta se poate observa și din fotografiile de pe Instagram.

Ionuț Gojman a participat la Insula Iubirii

A păși pentru prima dată la Insula Iubirii, în sezonul 4, alături de Mirela Banias. Concurentul era la un pas să se căsătorească cu bruneta, însă viața a decis că ar fi mai bine să meargă pe drumuri diferite. Astfel, acesta a revenit în sezonul 5, dar în rol de ipsită.

Timpul a trecut, iar Ionuț Gojman se pare că și-a găsit fericirea. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Salvia, iar acum doi ani a devenit tătic pentru prima oară. Anunțul a fost făcut chiar de el, pe rețelele de socializare, după ce a postat o imagine cu băiețelul său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net