Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a părăsit-o în tinerețe: „Eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult”

Considerată una dintre cele mai bune voci ale Generației de Aur a trăit o poveste de iubire desprinsă parcă din filme. S-a iubit cu unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți, cu toate că relația lor s-a întins pe durata a patru ani de zile. 

Corina Chiriac / foto: Arhiva Click!
Corina Chiriac / foto: Arhiva Click!

Corina Chiriac și Ovidiu Lipan Țăndărică sunt autorii acestei iubiri vechi. Cântăreața și toboșarul trupei Phoenix s-au iubit în perioada anilor ’70. Motivul nefericit pentru care au ajuns să se despartă. 

Corina Chiriac, poveste de iubire desprinsă din filme 

Puțini își mai amintesc faptul că Ovidiu Lipan Țăndărică și Corina Chiriac au trăit o scurtă poveste de iubire. Cu toate că artista mereu a preferat să-și pătreze viața personală ascunsă într-un con de umbră, departe de ochii curioșilor, mici detalii referitoare la idila trăită în tinerețe au ieșit la iveală. 

Cu toate că i-a unit iubirea și pasiunea, pe cei doi i-a separat, într-un final, fuga acestuia din țară împreună cu colegii săi din celebra formație rock, în iunie 1977. 

În urmă cu aproximativ cinci ani, Ovidiu Lipan Țăndărică s-a lăsat purtat de nostalgia trecutului și a vorbit despre povestea de iubire dintre el și Corina Chiriac. 

„Întâlnirea a fost un fior mai special, a fost o perioadă adolescentină, eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult. Arăta foarte bine, eram topit.

A fost o perioadă foarte frumoasă, o romanță, o trăire unică care sigur a lăsat și urme. Nu am decât lucruri frumoase”, a povestit Ovidiu Lipan Țăndărică despre relația cu artista.

image

Artista s-a căsătorit cu Virgil Anastasiu

După iubirea eșuată cu Ovidiu Lipan Țăndărică, artista a decis să își refacă viața în brațele lui Virgil Anastasiu, bărbatul cu care a fost căsătorită vreme de patru ani. Au divorțat în SUA, în anul 1997. 

„Corina era soţia perfectă. Cuminte, casnică, avea grijă de gospodărie, făcea curat, mă aştepta cu mâncare. Sunt mândru că am fost singurul soţ al Corinei Chiriac. Ea însă voia să stau mai mult cu ea, iar eu voiam ca ea să participe mai mult la viaţa mea mondenă”, spunea, în urmă cu ceva vreme Virgil Anastasiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furtuna ploaie soare canicula FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Mirela Vaida, vacanță romantică cu soțul în Italia
emily burghelea jpg
banner Doina Teodoru png
Banner Petrișor Tănase
kanye west profimedia jpg
banner ileana stana ionescu png
megan thee stallion profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net