Drama care i-a marcat viața Corinei Chiriac. De ce a stat timp de 7 ani în casă: „Nu am vrut să mă sinucid”

Corina Chiriac, una dintre cele mai remarcabile figuri ale muzicii ușoare românești, a avut o viață plină de succese, iubiri și momente dificile. La vârsta onorabilă de 70 de ani, artista a avut parte de o carieră marcantă, însă puțini cunosc drama personală care i-a marcat viața.

Corina Chiriac. Foto: arhiva.
Corina Chiriac. Foto: arhiva.

Succesele și alegerea carierei peste familie

Corina Chiriac și-a dedicat viața muzicii, punând accent pe cariera sa și reușind să guste succesul încă din anii '70, odată ce a pășit pe scena românească. Cu toate acestea, prețul succesului a fost adesea unul dificil.

Deși a fost căsătorită o singură dată, între 1993 și 1997, cu Virgil Anastasiu, Corina Chiriac nu a făcut copii. Despre această perioadă, Virgil Anastasiu a mărturisit că Corina a fost soția perfectă, cu grijă de gospodărie și dedicată familiei. Totuși, artista a mărturisit că a ales să nu aibă o familie, pentru a nu aduce constrângeri și suferință celor dragi, dat fiind ritmul intens al carierei sale.

Iubiri trecute și un posibil gând de măritiș cu Karel Gott

În anii '80, s-a speculat că Corina Chiriac ar fi avut o relație cu artistul Karel Gott, cunoscut pentru reprezentarea Austriei la Eurovision în 1968. Despre această posibilă poveste de dragoste, care s-ar fi încheiat din cauza presiunilor politice, se știe puțin. Totuși, această umbra de romantism pare să fi făcut parte din viața complexă și bogată a artistei.

Depresia și lupta cu kilogramele în plus

În ciuda succesului său, Corina Chiriac nu a fost scutită de momente dificile. Artista a recunoscut că a trecut prin opt ani de depresie, perioadă în care a ajuns să nu mai părăsească domiciliul și să se izoleze de lume. Cu o greutate de 98 de kilograme și cu sentimentul de rușine, a petrecut șapte ani în casa ei.

"Am avut noroc cu un preot care m-a salvat. Nu voiam să mă sinucid, pentru că eu cred în viaţa veşnică şi ştiu că nu există final și acolo suportăm consecinţele", a dezvăluit Corina Chiriac. Astfel, artista a găsit sprijin și putere în credința sa și în ajutorul unui preot care i-a fost alături în momentele dificile.

Corina Chiriac, prin sinceritatea sa, aduce în atenția publicului nu doar strălucirea scenei, ci și luptele personale și curajul de a face față greutăților vieții. O poveste de viață cu lumini și umbre, precum o simfonie a experiențelor umane, care a transformat-o într-o legendă vie a muzicii românești.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net