Jo, prima poză în sânii goi! S-au făcut cât pepenii! Imagini din vacanță!

Jo este mai fierbinte ca vara din Zanzibar! Solista a postat prima imagine din vacanță, în sânii goi, acoperiți doar cu două nuci imense de cocos! Instagramul a luat foc, iar poza a fost cenzurată!

Ioana Anuța
Ioana Anuța

Ioana Ancuța, alias Jo, a plecat în vacanță în Zanzibar, ca mai toate vedetele autohtone, în luna ianuarie. Solista, care s-a rotunjit bine peste iarnă, și-a scos trupul la bronzat și a făcut furori cu formele ei pe plaja din Zanzibar.

Dezinhibată total, Jo a postat prima poză mai deocheată din vacanță. Și-a dat sutienul jos și și-a acoperit sânii, cât pepenii, cu două nuci de cocos uriașe, găsite la fața locului.

Ioana Anuța, dezinhibată pe plaja din Zanzibar. Foto: Instagram
Ioana Anuța, dezinhibată pe plaja din Zanzibar. Foto: Instagram

„Sunt supărată rău!”

Imaginea cât se poate de fierbinte a făcut furori, numai că a dispărut subit de pe rețelele de socializare. Supărată, solista a reclamat că Instagramul o cenzurează.

Insta nu vrea postarea aia și punct. Sunt supărată rău! Îmi vine să mă las de Instagram. Nu mi se pare fair (n.r. corect) deloc! Văd zilnic poze mult mai deocheate pe aici care nu au probleme! În fine, mă întorc la vacanța mea”, a postat solista, contrariată, un mesaj la Instastory.

S-a despărțit de iubitul Juno

Jo a plecat în vacanță la început de an cu prietenii și pozează de mama focului în ipostaze cât se poate de sexy, doar-doar și-o găsi un nou iubit.

Solista s-a despărțit de Juno, după doi ani de relație. A oferit și trei motive pentru care relația lor cu năbădăi s-a rupt dintr-o dată: gelozia, impulsivitatea și nepotrivirea de caracter!

Gata, fuse și se duse. În momentul ăsta sunt cea mai fericită. Mă simt extraordinar. Nu mai funcționa. Am încercat să reîncălzim ciorba, de mai multe ori. Nu era ce trebuie relația. Era o relație toxică, era multă gelozie, multă nebunie. Acum sunt bine. Câinele nostru a rămas la mine. Am obținut custodia. Am acceptat să ne facem publică această relație și acum trebuie să dăm socoteală de fiecare dată când facem câte ceva. Ne-am maturizat între timp”, a declarat artista, la Pro TV.

Cântăreața Jo, pe numele ei Ioana Anunța, s-a făcut remarcată la concursul „X Factor” ( de la Antena 1), în anul 2012.

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net