Ioana Anunța, provocată de Măruță: "Roxana Nemeș cântă fals". Ce artiști i-au făcut avansuri

Ultima actualizare:

    Ioana Anuța, invitata lui Cătălin Măruță
Ioana Anuța, invitata lui Cătălin Măruță

Aflată în competiție la Survivor România, Roxana Nemeș stârnește simpatii, dar și antipatii. Solista a fost atacată, mai nou, de unde nu se aștepta. O altă colegă de breaslă, Ioana Anuța, alias Jo, o face praf și spune că Roxana Nemeș nu are nici un pic de voce și cântă fals.

Jo a fost supusă de Cătălin Măruță testului „Spui tot sau îți va lua gura foc” și a uimit cu sinceritatea ei. La întrebarea ce soliste din România cântă fals, Jo a nominalizat-o pe primul loc pe Roxana Nemeș. „Cine cântă fals? Roxana Nemeș, Simona Sensual și am mai văzut acum niște specimene de astea noi, Bia Khalifa”, a răspuns solista.

Uddi și Cuza i-au făcut avansuri

Jo (26 de ani) s-a făcut remarcată în showbiz după participarea la concursul de talente X Factor, în 2012, dar și prin colaborarea cu Randi. De altfel, imediat după participarea la X Factor, blonda a mărturisit că le-a picat cu tronc multor artiști din showbiz, care și-o doreau ca iubită. „Uddi și Cuza mi-au făcut avansuri, am și ieșit cu ei de vreo câteva ori”, a mai spus Jo. În prezent, solista tocmai s-a despărțit de Juno, cel cu care a avut o relație de doi ani. ”Motivele pentru care ne-am despărțit au fost impulsivitatea lui, nepotrivirea de caracter și gelozia. Amândoi eram geloși rău”, a mai dezvăluit solista, la Pro TV.

Citește și:

Majda de la Survivor a leșinat în brațele medicilor: „Nu mai văd!”. Roxana Nemeș, propusă spre eliminare

Ioana Anuța, alias Jo, a lansat piesă cu iubitul de ziua ei. Ce a enervat-o pe sărbătorită

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net