Jojo și designerul Andreea Dogaru și-au serbat copiii! Imagini de la petrecere

Ultima actualizare:

Jojo și Andreea Dogaru și-au serbat copiii. Actrița a dat o petrecere pentru fiica ei, Zora, iar designerul i-a strâns pe amicii băiețelului ei, pentru a petrece la un loc de joacă. Ambii copii ai vedetelor au avut parte de surprize, mai ales de la părinți, care le-au comandat un tort inedit. 

jojosi fetita ei jpg

Cătălina Grama (40 ani), alias Jojo, și designerul Andreea Dogaru (35 ani) și-au serbat copiii la început de an! Fetița actriței, Zora Maria, a împlinit 5 ani, iar băiețelul creatoarei de modă a aniversat 4 anișori. Amândoi au avut parte de petreceri și de câte un tort special, îmbrăcat în marțipan.

Zora a avut un tort minunat, cu steluțe, scoici și pești, iar Frederique Bogdan a primit un tort colorat cu personaje din desene animate. Dintre acestea nu au lipsit Mickey Mouse și rățoiul Donald.

Fiica lui Jojo a avut un tort superb

fetita jojo tort jpg

"Din prima clipă în care te-am ținut pe pieptul meu, atunci când ai venit pe lume acum 5 ani, am știut că ne vei face cei mai fericiți părinți de pe planetă!  Primul tău zâmbet, prima oară când m-ai ținut de un deget în maternitate, prima oară când ai mers, primul tău cuvânt, primul hohot de râs.. ”, a scris Jojo în cadrul postării pe internet despre fetița sa, rodul iubirii cu actorul Paul Ipate. Cătălina Grama mai are un băiețel de 10 ani și jumătate pe nume Achim, din mariajul cu Ionuț Grama, fostul ei soț.

fetita jojo aniversare jpg

Fiul Andreei Dogaru, petrecere cu prietenii

Designerul Andreea Dogaru și-a serbat fiul la un loc de joacă, alături de câțiva copii. Micuțul Frederique a fost impresionat de tortul primit în dar și de jucării.

fiul andreei dogaru jpg

”Vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi! Fredy 4 ani”, a ținut și Andreea să le mulțumească micilor și marilor invitați de la petrecerea lui Frederique, băiețelul ei și al logodnicului ei, Bogdan.

fbaietel andreea dogaru jpg

Comparată adesea cu celebrul creator de modă, Alexander MQueen, designerul Andreea Dogaru a adus pe lume pe unicul ei băiețel, la începutul anului 2018 și a muncit până în ultima lună de sarcină. Cu puțin înainte de a naște, Andreea Dogaru a fost prezentă la Bucharest Fashion Week, cu o colecție nouă de modă.

Andreea Dogaru are 35 de ani
Andreea Dogaru are 35 de ani

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net