Designerul Andreea Dogaru, frumoasă ca și mama ei

Ultima actualizare:

Cunoscuta creatoare de modă Andreea Dogaru (35 ani) arată senzaţional. S-a vopsit blondă şi poartă ţinute sexy, realizate chiar de ea.

andreea dogaru jpeg

Creaţiile sale vestimentare au fost admirate de-a lungul timpului, la evenimente importante de modă de la Bucureşti, Strasbourg, Paris şi Dubai. Designerul este o mamă împlinită, are un băieţel superb, pe Frederique Bogdan, acum în vârstă de 3 ani şi 11 luni. Micuţul a venit pe lume pe 5 ianuarie 2018, iar de atunci, pentru Andreea şi logodnicul ei, Bogdan, el este tot Universul.

andreea dogaru jpeg

Mama Andreei Dogaru a slăbit 20 kg

De altfel, frumuseţea este în gena familiei. Mama vedetei, Cornelia, arată la fel de bine pentru vârsta pe care o are. A slăbit enorm după un regim alimentar care îţi impune să nu mai consumi nimic timp de 16 ore.  Este vorba despre "intermitent fasting".

image

În timpul celor 8 ore ai voie să mănânci şi să bei aproape orice doreşti. În cele 16 ore ai voie doar să bei apă, ceai negru şi limonadă fără zahăr. Mama Andreei Dogaru a topit peste 20 kg în numai câteva luni, şi, la 62 de ani, arată ca în tinereţe.  

Ce este intermitent fastingul

Dieta se bazează pe două aspecte: mâncare puțină și „intermitent fasting”, un program de masă ce presupune pauze de 12 ore între masa de seară și cea de a doua zi.  Și Oana Roman este una dintre vedetele care a ținut acest regim. „Am început să mănânc din ce în ce mai puțin, apoi am descoperit postul intermitent, care presupune să lași o pauză de 12 ore între ultima masă de seară și prima masă de a doua zi. Și mie mi-a ieșit. Nu știu dacă e ok pentru toată lumea, dar eu așa am făcut. Practic, de la masa de seară și până a doua zi nu mănânc absolut nimic 12, chiar 14 ore. Doar beau apă, ceai și cafea cu îndulcitor”, explică Oana Roman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net