La 9 ani de la divorț, Dan Badea face dezvăluiri despre Lora. „S-a râs, da, până la un punct și apoi nu s-a mai râs”

După 9 ani de la divorțul de Lora (41 de ani), căsnicie care a durat 2 ani, Dan Badea (47 de ani) face declarații neașteptate despre fosta lui parteneră de viață. Ce a spus comediantul despre îndrăgita artistă?!

Dan Badea, declarații neașteptate despre Lora, la 9 ani de la divorț / Foto: Arhiva Click!
Dan Badea, declarații neașteptate despre Lora, la 9 ani de la divorț / Foto: Arhiva Click!

Doi ani a durat mariajul Lorei (41 de ani) cu comediantul Dan Badea (47 de ani), între 2012 și 2014. La puțin timp după divorț, artista a început relația cu Ionuț Ghenu, fostul partener al actriței Doinița Oancea, cu care este împreună și în prezent. Lora a ales să vorbească despre începuturile relației ei cu Dan Badea în urmă cu ceva timp, iar acum, comediantul face declarații neașteptate despre cântăreață. Potrivit acestuia, umorul a constituit o parte importantă în mariajul cu fosta sa soție, însă, la un moment dat, situația dintre cei doi s-a schimbat.

„Umorul în viață e foarte important, să nu uităm că toate fetele, când sunt întrebate, zic că vor soți veseli. Deci, plecând de aici, înseamnă că e foarte important. În prima căsnicie (n.r. – cu Lora) a fost important umorul. S-a râs, da, până la un punct și apoi nu s-a mai râs”, a declarat actorul de stand-up comedy pentru Playtech.ro.

Lora: „S-au făcut mulți bani pe suferința mea”

La începutul acestui an, și Lora a ales să vorbească despre relația ei cu Dan Badea și a dezvăluit cât de greu i-a fost atunci când s-a aflat despre separarea definitivă de vedeta de stand-up comedy: „A fost atât de nedrept tot ceea ce am trăit o perioadă lungă de timp, încât pur și simplu nu am mai considerat că merita cineva acces la adevărul nostru. Se spune că ce este mai la îndemână să creadă cineva, ce e mai familiar sau apropiat de temerile lui, aia va crede.

S-au făcut mulți bani pe suferința mea și a familiei mele și încă mă doare când mă gândesc că nimănui nu i-a păsat că aveam o mamă bolnavă, care s-a consumat enorm când primea cele mai urâte mesaje despre copilul ei. Felicit orice femeie care are curajul să divorțeze. Nimeni nu pleacă de bine, oricum s-ar vedea din exterior”, declara artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net