La ce întrebare a refuzat Silviu Prigoană să răspundă. Este primul invitat care face asta

Ultima actualizare:
Silviu Prigoană a fost invitatul lui Denise Rifai, la Kanal D
Silviu Prigoană a fost invitatul lui Denise Rifai, la Kanal D

Marți seară (24 noiembrie), în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Silviu Prigoană (56 de ani) s-a aflat față în față cu tirul de întrebări lansat de Denise Rifai. Au fost discutate subiecte ce au ținut primele pagini ale ziarelor, legate de afaceri, familie, căsnicii, divorțuri.

Silviu Prigoană este primul invitat care a refuzat să răspundă la una dintre cele 40 de întrebări adresate de Denise Rifai, regulamentul emisiunii permițând acest lucru. Omul de afaceri a refuzat să răspundă la întrebarea “V-ați certat cu frații dumneavoastră pentru bani?”, invocând adresarea unei alte întrebări în schimbul acesteia.

Citește și:

INTERVIU Silviu Prigoană: «Am trei fraţi, dar nu vorbim»

Scandal monstru între fraţi după moartea mamei lui Silviu Prigoană! Ce acuzaţii i se aduc afaceristului

Printre dezvăluirile făcute de Silviu Prigoan a fost și cea legată de indemnizația lunară încasată de acesta sub formă de pensie. “32.000 de lei. Plus 5000 de lei de la Camera Deputaților. Aștept mărirea acum, să îmi mărească cu 40%, cum s-au lăudat guvernanții, că să am și eu spre 47.000 – 48.000 de lei”, a spus Silviu Prigoană. 


    Silviu Prigoană a fost invitatul lui Denise Rifai, la Kanal DFoto: Kanal D
Silviu Prigoană a fost invitatul lui Denise Rifai, la Kanal DFoto: Kanal D

Drama pierderii unuia dintre copii l-a afectat foarte tare

În urmă accidentului suferit în tinerețe, viață lui Silviu Prigoană s-a schimbat radical. Întrebat dacă s-a simțit vreodată complexat din cauza protezei de la picior, acesta a infirmat, mărturisind că, la un moment dat, a dat curs unui experiment social inedit.  Invitatul a mai povestit că drama pierderii unuia dintre copiii săi l-a marcat profund.

“Nu. Niciodată! Nu am reușit să fiu complexat pe tema asta. Am făcut și niște experimente cu televiziunea, la un moment dat, prin anii 2002 – 2003. Îmi dădeam proteză jos și cerșeam la metrou; nu mă cunoastea lumea pe vremea aia, voiam să văd cam cât se câștigă. În comparație cu persoanele mai în vârstă, eu câștigam mult mai bine pentru că eram mai tânăr… Am făcut niște experimente d-astea fără niciun fel de jenă, nu îmi era rușine că sunt fără un picior… Au fost lucruri care într-adevăr m-au afectat, de exemplu când mi-am îngropat copilul. Mi-a murit un copil și atunci am fost foarte afectat și am început să am o altă perspectivă  asupra lumii”, a spus acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nori de furtuna Targu Jiu   Foto Sever Weather Alert Gorj jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Enceanu Tantareanu
banner ilinca vandici png
ianis hagi si elena nunta jpg
banner catalin botezatu png
Diskoteka Fun Factory jpeg
iulia vantur salman khan jpg
Cântăreața a realizat și o colecție de haine, de geci și tablouri pictate, unisex
image
actualitate.net
image
actualitate.net