Larisa Drăgulescu iubește din nou! Cine e norocosul: „Nu știm dacă va fi ceva serios între noi doi”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Larisa Drăgulescu (38 de ani) iubește din nou! La trei luni de la divorțul de cel de-al doilea soț, bomba sexy ne-a dezvăluit că și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr care lucrează în domeniul IT. Roșcata preferă în aceste momente discreția, deoarece își dorește să se convingă mai întâi că relația lor este una de lungă durată sau nu!

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu (42 de ani), Larisa s-a iubit cu cel de-al doilea soț, Marian Bogdan, timp de cinci ani, de care a și divorțat, anul trecut, în luna noiembrie. Cei doi au crezut în dragostea lor așa că au ales să se căsătorească, chiar dacă soacra vedetei s-a opus vehement în ceea ce privește acest mariaj.

Așa că la un an și jumătate de la căsătorie, Larisa și Marian Bogdan alegeau să meargă pe drumuri separate. Astfel, la trei luni de la divorț, Larisa Drăgulescu este decisă să ma idea o nouă șansă iubirii alături de un alt bărbat.

Contactată de Click!, vedeta de pe Only Fans (n.r – platformă pentru adulți) ne-a mărturisit că simte din nou fluturași în stomac:

„Cu iubirea stau destul de bine, normal, ca de obicei! Sunt cu cineva în prezent, dar nu vreau momentan să vorbesc despre asta. Încă nu știm dacă va fi ceva serios între noi doi. Momentan ne cunoaștem, vedem dacă suntem pe aceeași lungime de undă și după voi vorbi mai multe despre tot ce mi se întâmplă în viața mea. Trebuie să mai treacă timp și să vedem cum ne vom înțelege. Acum este prea rapid să îmi fac o părere pentru că ne-am cunoscut recent. El lucrează în domeniul IT. Nu vreau să dau prea multe detalii momentan. Suntem bine așa cum suntem. Noi doi ne-am cunoscut printr-un prieten comun”.

Larisa Drăgulescu, afacerista

Vedeta s-a lansat recent și în afaceri, însă nu își dorește să renunțe la Only Fans, deoarece banii vin în continuare, iar acest lucru nu o deranjează deloc.

„Am terminat Școala de Make-up și m-am apucat de un nou job. Fac machiaj la mine la salon. Toată ziua mă ocup numai de salonul pe care mi l-am deschis recent. Tot timpul din ultima perioadă l-am investit în această afacere. Am făcut cursul de machiaj în același timp cu fiica-mea.

M-am gândit să o iau și pe ea pe drumul ăsta că dacă a crescut și este majoră trebuie să se responsabilizeze și dacă tot avem salonul nostru să aibă și ea o ocupație, să se responsabilizeze. Îmi aștept clientele la salon pentru că am prețuri foarte bune și eu zic că merită să vină”, a precizat vedeta.

Click! spune

Larisa Drăgulescu a fost căsătorită cu Marian Drăgulescu în perioada 2006-2009. Cei doi au împreună doi copii care locuiesc împreună cu roșcata. Însă, chiar și așa Marian nu își neglijează deloc copii și se interesează de viața lor.

Chiar dacă cei doi nu s-au înțeles, au avut un divorț cu scântei, Larisa și Marian au rămas în relații bune de dragul celor doi copii pe care îi au împreună.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net