Cum a „spart” Marian Drăgulescu 50.000 de euro. „Am apelat la bugetul personal”

Ultima actualizare:

Marian Drăgulescu a devenit, fără îndoială, unul dintre cele mai simpatice personaje din showbizul românesc. Chiar dacă îi stă bine la TV, fostul mare sportiv nu uită care este marea lui dragoste, așa că s-a hotărât să scoată din buzunar 50.000 de euro pentru a-și împlini un vis.

cub marian dragulescu png

Fostul gimnast e tare abțițios! Știm asta și de la Survivor România 2022, când nu mai voia să plece din Republica Dominicană. În vârstă de 41 de ani, Marian Drăgulescu e aproape să transforme în realitate un gând pe care-l avea de aproape zece ani.

Nu, nu a spart 50.000 de euro fără cap! Vedeta a investit această sumă într-o academie de gimnastică, deschizând astfel un drum pentru tinerii care vor să facă performanță. Și cine se poate ocupa mai bine de ei decât un multiplu campion european și mondial.

Actualmente antrenor la CSA Steaua, Drăgulescu preia astfel modelul de succes a lui Gheorghe Hagi în fotbal, dar și al lui Cătălin Moroșanu, care are o academie de lupte pentru cei mici.

Marian Drăgulescu își deschide o academie de gimnastică. „Sunt 10 ani de când am ideea aceasta”

Fostul sportiv dorea de mult timp să pornească o academie, dar nu avea suficiente fonduri pentru o asemenea investiție. Iată că anii au trecut și Marian Drăgulescu e acum dispus să bage 50.000 de euro într-un proiect care-i va aduce beneficii vedetei, dar și multor tineri.

Academia de gimnastică care îi va purta numele se află într-o clădire închiriată în Sectorul 3 al Capitalei, în zona Vitan. Visul lui Marian își va deschise porțile începând cu data de 16 noiembrie.

„O să-mi deschid o academie de gimnastică, pentru a pregăti copiii pentru performanță. Tot am amânat, să fie vreo zece ani de când am ideea aceasta, ca să aștept fonduri, parteneriate. Dar nu s-a materializat nimic, așa că am apelat la bugetul personal.

Am închiriat spațiu, lângă Vitan în sectorul 3. Am făcut investiții, din economiile adunate. Intenționez să inaugurez academia ce-mi va purta numele la mijlocul lui noiembrie, pe data de 16”, a precizat Marian Drăgulescu, conform playtech.ro.

Drăgulescu: „O să-mi deschid o academie de gimnastică, pentru a pregăti copiii pentru performanță”

Marian Drăgulescu a cucerit 3 medalii olimpice
Marian Drăgulescu a cucerit 3 medalii olimpice

Marian Drăgulescu este în prezent antrenor la CSA Steaua. În ultima vreme, fostul gimnast s-a făcut remarcat la mai multe show-uri celebre la care a participat, printre care și Survivor România. De-a lungul carierei, Drăgulescu a cucerit 8 titluri europene, 10 titluri mondiale, dar și 3 medalii la Jocurile Olimpice.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net