Laurette și Marian Tătic continuă războiul în instanță! Avocatul mulatrei, declarații exclusive

#Exclusiv Click!

Laurette (39 de ani) și Marian Tătic nu vor să facă pace și să revină la sentimente mai bune! După ce, în urmă cu o lună, afaceristul a fost condamnat la trei ani și opt luni de închisoare cu executare și obligat să scoată din buzunar 13.000 de euro daune morale, avocatul mulatrei, Vlad Hosu, a declarat pentru Click!, că bărbatul a făcut apel în urma acestei decizii, așa că se vor vedea, din nou, în sala de judecată, în luna octombrie.

Laurette a trecut, în urmă cu doi ani, prin momente de cumpănă. La acea vreme, vedeta și-a dat întâlnire, la un hotel din Centrul Vechi al Capitalei, pentru a întreține relații intime, se pare, cu Marian Tătic, un bărbat potent financiar. Însă, totul s-a transformat într-un calvar, din cauza unor neînțelegeri care au apărut între ei. Asta pentru că, în urma acelei întâlniri, Laurette a ajuns, de urgență, la secția de poliție, pentru a depune o plângere penală. A susținut faptul că Marian Tătitc a sechestrat-o și a agresat-o în camera de hotel.

De asemenea, nici Marian Tătic nu s-a lăsat mai prejos, răspândind în spațiul public vestea cum că s-a întâlnit cu Laurette, pentru a întreține relații intime, în camera de hotel, contra unei sume de bani.

Marian Tătic, condamnat la trei ani și opt luni de închisoare cu executare

Așa că, în urma acestui scandal care a ajuns inițial la poliție, după în spațiul public, a fost prezent și magistraților, care în urmă cu o lună au decis, în urma probelor aduse de Laurette și avocatul său, ca Marian Tătic să fie condamnat la trei ani și opt luni de închisoare cu executare, și la plătirea sumei de 13.000 de euro, drept daune morale.

Contactat de Click!, avocatul vedetei, Vlad Hosu, ne-a mărturisit că afaceristul a făcut imediat apel, în urma deciziei luate de către reprezentanții instanței.

„S-a fixat deja termen, pentru soluționarea apelului împotriva sentinței prin care Marian Tătic a fost condamnat la 3 ani și 8 luni închisoare cu executare. O să fie pe 18 octombrie, mai exact. A fost o soluție spectaculoasă, dată de către magistrați. Nimeni nu se aștepta la asta, mai ales să primească această pedeapsă cu executare”, a declarat Vlad Hosu, avocatul lui Laurette.

Laurette, fericită din cale afară

După ce s-a aflat decizia reprezentanților instanței, mulatra a declarat public cât de fericită este de decizia, pe care reprezentanții de Tribunalul Sectorului 3 au luat-o, cu privire la soarta lui Marian Tătic:

„Când Dumnezeu este alături de tine, cine poate fi împotriva ta? Astăzi (n.r.: ieri) am câștigat prima bătălie, am ieșit învingători în procesul de agresiune și lipsire de libertate. După aproape doi ani de suferință, procurorul a dispus închisoare cu executare pentru agresor, stabilindu-se termen pentru deliberare, pronunțare și redactarea hotărârii instanței de judecată.

Totul se întâmplă cu un motiv în viață. Învață de la viață să faci din întâmplările urâte o forță și să lupți până în pânzele albe pentru adevărul tău, atunci când oamenii te defăimează, tu luptă și nu te uita înapoi mereu. Adevărul va ieși învingător”, a spus Laurette.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net