Laurette a câștigat procesul cu Tătic! „Să faci din întâmplările urâte o forță și să lupți până în pânzele albe”

Ultima actualizare:

Laurette (39 de ani) a ieșit învingătoare! După doi ani de de la izbucnirea scandalului cu bărbatul care a pretins că ea i-a cerut bani pentru a întreține relații sexuale, Marian Tătic, acesta a fost condamnat la închisoare cu executare.

Laurette este în sfârșit împăcată, pentru că cel despre care susține că a sechestrat-o și a agresat-o într-o cameră de hotel, incident în urma căruia fostul manechin s-a ales cu multiple leziuni, și-a găsit pedeapsa și a fost judecat cum se cuvine pentru faptele sale.

Când Dumnezeu este alături de tine, cine poate fi împotriva ta? Astăzi (n.r.: ieri) am câștigat prima bătălie, am ieșit învingători în procesul de agresiune și lipsire de libertate. După aproape doi ani de suferință, procurorul a dispus închisoare cu executare pentru agresor, stabilindu-se termen pentru deliberare, pronunțare și redactarea hotărârii instanței de judecată”, a transmis Laurette. 

„Totul se întâmplă cu un motiv în viață. Învață de la viață să faci din întâmplările urâte o forță și să lupți până în pânzele albe pentru adevărul tău, atunci când oamenii te defăimează, tu luptă și nu te uita înapoi mereu. Adevărul va ieși învingător!”, a mai spus fostul manechin.

„Îți mulțumesc, Doamne, prietenul meu bun, tatăl meu din ceruri și creatorul universului pentru biruința de astăzi. Mulțumesc că m-ai ținut pe brațele tale puternice și nu m-ai lăsat să cad, atunci când oamenii m-au blamat, hulit și defăimat! Lăudat să fie numele tău! Amin!", a mai spus Laurette.

De la ce a pornit scandalul

În urmă cu doi ani, Laurette era implicată într-un scandal-monstru și asta din cauza unei întâlniri nocturne cu un afacerist pe nume Marian Tătic. Cei doi s-au întâlnit într-o cameră a unui hotel din Centrul Vechi al Capitalei, pentru a întreține relații intime, însă totul s-a transformat într-un scandal de zile mari.

După incidentul din acea cameră de hotel din care a reușit să fugă, Laurette a depus plângere penală la poliție împotriva lui Tătic, susținând că acesta ar fi fost foarte violent cu ea. În replică, bărbatul a declarat atunci în spațiul public că întâlnirea lor intimă ar fi fost programată contra unei sume de bani ce trebuia să ajungă în buzunarul fostului manechin.

Adriana Bahmuțeanu, martor-cheie în proces

Acum câteva zile, avocatul lui Laurette, Vlad Hosu, ne mărturisea faptul că săptămâna aceasta se va finaliza acest proces. În legătură cu acest caz, Click! a scris, în exclusivitate, în data de 4 aprilie, că Adriana Bahmuțeanu (48 de ani) a fost martor-cheie în procesul dintre Laurette, fosta ei asistentă tv, și Marian Tătic. Amândoi au făcut plângere la Poliție, iar Marian Tătic a făcut publice atunci mesajele schimbate cu Laurette chiar înainte de întâlnirea lor de hotel, din seara de 9 martie 2021.

„Chiar îmi doream ceva serios cu el”

La vremea respectivă, Laurette Attindehou s-a apărat cum a putut și a declarat la un moment dat că bărbatul îi câștigase încredere și se purta frumos cu ea înainte de incident, ba chiar dorea să îi facă daruri. „Mesajele acelea, adică întreaga conversație dintre mine și agresor, au fost deja depuse la dosar. Nu am nimic de ascuns, mesajele au fost date de el cu scopul de a mă denigra în spațiul public. Nu ascund faptul că el m-a sunat în timpul zilei spunându-mi că este la Mall Băneasa și vrea să îmi cumpere ceva frumos”, a declarat Laurette, într-un comunicat transmis presei.

„Mi-a trimis poze cu lenjeria respectivă, iar eu i-am comunicat măsurile și i-am solicitat o altă lenjerie. Nu văd nimic deplasat în faptul că dorea să îmi facă un cadou, din moment ce noi doi ne văzusem cu o seară înainte la masă și stabilisem de comun acord acest cadou, de aceea acele mesaje între mine și el. Nu văd nimic rău în asta atâta timp cât reușise să îmi câștige încrederea, se purta frumos și chiar îmi doream ceva serios cu el. Era un început de relație însă departe de mine gândul că un om atât de amabil urmă să își schimbe atitudinea radical și să mă agreseze fizic, doar că am spus: NU! Un bărbat care urma să mă umilească, un obsedat periculos în libertate care nu caută dragoste. Un fel de Râmaru”, a mai spus Laurette, în același comunicat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net