Ce spune avocatul lui Laurette despre finalizarea procesului cu Tătic: ,,Este un…”

#Exclusiv Click!

Procesul dintre Laurette (39 de ani) și Marian Tătic este pe punctul de a se încheia! Întreg scandalul dintre cei doi a început în 2021, atunci când s-a aflat că mulatra și afaceristul și-au dat întâlnire la un hotel, din Centrul Vechi al Capitalei, într-o seară, pentru a întreține relații intime, contra unei sume de bani. Contactat de Click!, avocatul mulatrei, Vlad Hosu, ne-a mărturisit că săptămâna care urmează cel mai probabil urmează să se încheie procesul dintre clienta sa și Marian Tătic...

Laurette este una dintre cele mai excentrice și asumate vedete din showbizul românesc! Diva a iubit mereu viața, așa că orice a făcut și-a asumat! Însă, în urmă cu doi ani, Laurette era să ajungă subiect de scandal, pe prima pagină a ziarelor, după ce s-a aflat de aventura sa amoroasă, se pare contra unei sume de bani, cu afaceristul Marian Tătic.

Din cauza unor neînțelegeri pe care le-a avut cu acesta, în camera de hotel, Laurette a ajuns să depună plângere penală împotriva lui. Se pare că cei doi și-au dat întâlnire, în hotelul ales chiar de ea, pentru a întreține relații sexuale contra unei sume de bani, a susținut Marian Tătic, în spațiul public, atunci când a izbucnit scandalul. Însă, în replică, Laurette declara, la poliție, că bărbatul cu care s-a întâlnit a agresat-o fizic atât de tare încât era să o omoare și nu se pune în discuție de vreo înțelege bănească la mijloc.

Prin urmare, acest caz a ajuns în instanță, pe masa magistraților, iar acum procesul este pe punctul de a se finaliza.

Este posibil ca săptămâna viitoare să se termine procesul cel mai probabil. Este un proces care a început anul trecut, prin toamnă, și a mers destul de repede. Laurette nu a mai vorbit cu persoana cu care s-a întâlnit la hotel și nu cred că și-ar fi dorit să se întâmple ce s-a întâmplat. Vă dați seama că de bine nu face nimeni o plângere penală”, a declarat Vlad Hosu pentru Click!

Laurette, triunghi amoros?

În urma acestui scandal în care este implicată Laurette și afaceristul, Marian Tătic gurile rele, au început să vorbească în spațiul public, cum că proprietarul hotelului unde s-au întâlnit cei doi ar fi fost chiar fostul iubit al mulatrei.

Nu știu ce ați auzit dumneavoastră dar nu este adevărat cum că clienta mea ar fi avut o relație și cu patronul hotelului unde a fost cu Tătic. Din câte știu a existat o poză, într-o publicație tabloidă, cu acea persoană, la o masă, într-un cadru oficial. Așa putem spune despre oricine că are o relație cu oricine! Și cu mine a fost văzută, la o masă, la o cafea, atunci ce mai spunem?! Așa ce facem...”, a conchis pentru Click!, Vlad Hosu, avocatul lui Laurette.

Click! spune

Laurette are o fetiță, pe Serena (12 ani), pe care o adoră, din relația cu Mihai Ștefan, bărbat de care s-a despărțit cu scandal în 2013 și cu care a ales să se împace, de dragul copilului, în urmă cu trei ani. În prezent, micuța stă la vedetă iar cei doi au vieți separare, fiecare dintre ei și-a găsit fericirea în brațele altei persoane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net