Liana Stanciu, într-o formă de zile mari! Prezentatoarea s-a transformat radical

Ultima actualizare:

Liana Stanciu, în vârstă de 51 de ani, trăiește niște zile magice la Râmicu Vâlcea. Este prezentatoarea festivalului de la Vâlcea și are ocazia să interacționeze cu nume importante ale industriei muzicale internaționale. Reporterii Click! sunt prezenți la eveniment și au constatat că Liana este într-o formă de zile mari și pare să aibă resurse inepuizabile de energie! 

Liana Stancu, alături de Nick
Liana Stancu, alături de Nick

Liana Stanciu este prezentatoarea festivalului de la Vâlcea, desfășurat între 18 și 21 august în Râmnicu Vâlcea. Reporterii Click! sunt prezenți la eveniment și au remarcat că prezentatoarea de radio pare să fi găsit elixirul tinereții.

Aflată în culise, alături de Oceana și Nick, fostul coleg de trupă al Deliei, Liana Stanciu a fost plină de energie și a transmis tuturor o stare de bine. A discutat cu cei prezenți și a împărțit zâmbete în stânga și în dreapta. 

Citește și: Liana Stanciu, recunoscătoare divinității pentru viața fetei sale 

Vremea călduroasă de afară a determinat-o să aleagă ținute lejere și nu a dat greș! În seara de 18 august, spre exemplu, a ales să poarte un pantalon evazat și o cămasă de un albastru royal care i s-a potrivit de minune.

Vedeta s-a fotografiat alături de Nick și a părut să se simtă foarte bine în preajma cântăreței Oceana, cunoscută pentru hitul „Cry Cry", apărut în urmă cu mai bine de un deceniu. 

Liana Stanciu este căsătorită din anul 2005 cu solistul formației Bere Gratis, Mihai Georgescu. Împreună au o fiică adolescentă, pe nume Teodora. Liana mărturisea că în familia sa domnește colaborarea și liniștea și, deși din când în când se mai contrazice cu Mihai, nu au existat niciodată conflicte serioase care să amenințe echilibrul cuplului. 

Vezi și: Liana Stanciu muncește cot la cot cu fiica 

Mihai este un tată mândru 

Mihai are numai cuvinte de laudă despre fiica sa, pe care o consideră mult mai talentată decât el. 

„Eu cred că Teodora e mai talentată decât mine. Dar fără muncă talentul aproape că se anulează. De cântat, cântă de la doi ani. Am învățat-o atunci «Nessun Dorma». Era foarte haioasă! Este destul de complicat să îți înveți propriul copil să cânte, dar niște sfaturi sau trucuri poți să îi recomanzi. I-am spus, de exemplu, că orice piesă cântă, să pună în evidență maniera piesei. Ne place foarte mult să ne uităm împreună la filme, să facem muzică și sport împreună și aproape zilnic lecții, pentru că fără școală, creierul este mult mai sărac. Artistul trebuie să aibă școală!”, ne-a declarat Mihai. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net