Lili Sandu, totul despre problemele şi bucuriile sarcinii: «M-am îngrăşat 11,5 kg, dar s-au aşezat bine»

Între Lili Sandu şi Silviu Ţolu este o diferenţă de vârstă de 12 ani
Între Lili Sandu şi Silviu Ţolu este o diferenţă de vârstă de 12 ani

Lili Sandu, în vârstă de 40 de ani, va deveni mamă pentru prima dată în luna august. Cântăreaţa şi iubitul ei sunt în al nouălea cer de când au aflat că vor fi părinţi. În general discretă în ceea ce priveşte viaţa sa personală, Lili împărtăşeşte admiratorilor instantanee şi declaraţii despre cea mai fericită perioadă din viaţa sa pe pagina personală de Instagram. Vedeta a răspuns întrebărilor venite din partea admiratorilor şi a dezvăluit când va veni pe lume copilul dar şi care sunt secretele ei de frumuseţe!

Lili Sandu îşi va ţine pentru prima dată copilul în braţe în luna august a acestui an. Vedeta este nespus de fericită că visul de a deveni mamă i se îndeplineşte şi a răspuns pe Instagram întrebărilor admiratorilor privind atât sarcina, cât şi planurile sale de viitor.

Întrebare: Felicitări pentru bebe! Cât te-ai îngrălat în sarcină? Pentru că nu se vede

Lili Sandu: Mulțumesc! 11,5 kilograme până acum, dar s-au așezat bine. Nu am rupt frigiderul, dar nici nu am stat pe supe și frunze de salată cum am mai auzit. Importantă pentru mine este sănătatea copilului meu, nu ce se cere în social media. Nu mi-am propus ca după ce nasc, la 24 de ore, să particip la un concurs de Miss. Oricum fiecare femeie este diferită și frumoasă în felul ei. Cine zice ca trebuie să arătăm după un tipar merită degetul din mijloc.


    Foto Arhivă personală
Foto Arhivă personală

Cum ai stat la capitolul răbdare? Pff, ne dorim un copil şi simt în fiecare lună dezamăgire. Felicitări!

Lili Sandu: Știu că pare un clișeu. Și eu îmi dădeam ochii peste cap de câte ori auzeam „ o să vezi atunci când efectiv te vei relaxa şi nu vei mai fi stresată o să rămâi însărcinată”. Exact atunci când mă resemnasem cumva şi mă liniştisem ştiind că voi ajunge le fertilizarea în vitro, boom, miracolul a apărut. Dar te înţeleg perfect, e tare greu să rămâi pozitiv când lună de lună vezi o amărâtă de liniuţă....Şi totuşi uite că se poate!

Ţi-a urmărit sarcina un singur medic sau ai cerut mai multe păreri?

Lili Sandu: Unul singur! Este un super doctor. Îmi alină cu atât de multă relaxare toate panicile cu care mă prezint la el şi mai face şi glume de plec rânjind de la cabinet. În plus, încă de când am aflat de sarcină, prima lui opţiune de naştere a fost cea naturală, fără să existe în discuţie cezariana. Încă încerc să îl conving să îmi transform placenta în capsule pe care să le iau ca supliment după naştere.

Crezi că o să mai aveţi un bebe mai încolo? Dacă pe el l-ați făcut cu greu?


    Între Lili Sandu şi Silviu Ţolu este o diferenţă de vârstă de 12 ani Foto Arhivă personală
Între Lili Sandu şi Silviu Ţolu este o diferenţă de vârstă de 12 ani Foto Arhivă personală

Lili Sandu: Toate la timpul lor.Dumnezeu ştie cel mai bine ce surprize mai are pentru noi! Deocamdată abia aşteptăm să ne bucurăm de fiecare moment petrecut cu îngeraşul ăsta mic.

Ai ales deja unde vei naşte?

Lili Sandu: Încă nu, dar cu siguranţă o să se întâmplă acolo uine este încurajată naşterea naturală şi Magic Hour. Ok, pandemie, pandemie, dar totuşi nu trebuie să fim forţate să intrăm toate la tăiat acolo unde se poate naşte natural!

Ce îţi place să ronţăi în perioada sarcinii?

Lili Sandu: Înghețată.

Peste cât timp trebuie să vină bebe?

Lili Sandu: Îl aşteptăm în august!

Care este părerea ta. Putem bea cafea în perioada sarcinii?

Lili Sandu: Eu nu am mai băut cafea până îl luna 4, nu ştiu, efectiv aşa am simţit. Să nu îl agite prea mult pe bebe. În plus era şi în formare în primele trei luni şi din instinct am renunţat. Acum beau un latte cu lapte de migdale dimineaţa. Nu ştiu exact să existe vreo contraindicaţie legată de cafea în sarcină, dar aici ţine foarte mult de fiecare femeie cum simte.

Ce produse pentru îngrijirea tenului foloseşti? Arăţi extraordinar!

Lili Sandu: Mulțumesc, dar sincer este de la bebe! De când am rămas însărcinată am înlocuit din produsele pe care le foloseam cu unele naturale și anume ulei de cocos, ulei de marula, câteva produse Elemis și fericirea de nedescris cu care mă trezesc în fiecare dimineață.

Cum te simți cu sarcina? Ai dureri de spate? Ţi se umflă picioarele?

Lili Sandu: Mă simt super bine, destul de energică și nu am încă dureri de spate. Noaptea este mai dificilă căci nu pot dormi pe burtă. Hello crampe la coapse de la dormitul pe partea stângă. Încă nu se umflă picioarele, dar mai e timp.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub botez reghecampf caciuc png
cub anastasia soare png
sex sex 0 jpeg
image
image
image
image
image
image
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png