Mădălina Ghenea, din nou goală-pușcă!

simeon stalpnicul png
Actrița a făcut senzație pe InternetFoto: Facebook

Olteanca a postat o imagine artistică, alb-negru, pe rețeaua de socializare Instagram. În fotografie. Mădălina Ghenea (28 de ani) este complet goală și pare că se află într-o piscină.

Ca orice imagine pe care o postează Ghenea și aceasta a fost extrem de populară, în rândul admiratorilor ei. Prietenii virtuali ai brunetei au sărit să o complimenteze pentru curajul și, desigur, pentru trupul său fără cusur. 

simeon stalpnicul png
Actrița a publicat această fotografie pe contul său de InstagramFoto: Instagram

Mădălina Ghenea este activă în mediul on-line, mai ales pe Instagram, acolo unde publică fotografii cu ea și îi ține la curent pe fanii săi cu diferitele proiecte în care este implicată. De când se iubește cu Matei Stratan, actrița publică și imagini mai romantice alături de iubit, în diferite ipostaze. Mădălina și milionarul Matei Stratan par foarte îndrăgostiți, iar relația lor e cât se poate de serioasă. Deși este implicată în multe proiecte, bruneta reușește să își mențină relația de iubire, pe ruta București-Milano. Când vine în România, Mădălina Ghenea stă, de cele mai multe ori, în casa părinților lui Matei Stratan, semn că e văzută bine și de „socri”.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
amalia puflea sol gimnastica jpeg
mahsa amini protest par taiat berlin 23 septembrie epa efe
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg