Magicianul Robert Tudor e as în bucătărie! Rețeta care i-a cucerit pe fani: „Mamă, e delicios!”

Ultima actualizare:

Robert Tudor (40 de ani) face magie și în bucătărie! Celebrul comediant le-a prezentat recent urmăritorilor săi de pe Internet o rețetă cu care i-a cucerit iremediabil. 

image

                                   Robert Tudor se pricepe la gătit / foto: Facebook

Magicianul Robert Tudor a pregătit weekendul trecut un preparat simplu, dar delicios, demonstrând că talentul său nu se limitează doar la trucurile de magie: „Mamă! E delicios, Doamne ferește!”, a spus magicianul, bucuros de rezultatul muncii sale, în filmulețul pe care l-a publicat pe rețelele de socializare.

Inclusiv urmăritorii săi din mediul online au fost încântați de rețetă, deoarece mulți dintre ei au promis că o vor încerca: „Arată delicios”, i-a scris unul dintre ei: „De când tot zic să fac, dar mâine gata! Fac sigur”, a promis un alt fan.

De asemenea, doar pe contul de Facebook, filmulețul în care apare Robert Tudor gătind a primit mai mult de 5.000 de aprecieri, semn că mulți i-au admirat talentul culinar: „Ziceți voi dacă mi-a ieșit”, a scris el în dreptul clipului.

Ce rețetă a pregătit Robert Tudor?

Robert Tudor și-a surprins urmăritorii cu o rețetă de carne de pui la cuptor, cu sos în stil grecesc și cartofi crocanți la cuptor. Dacă îți dorești să o încerci, iată de ce vei avea nevoie:

- 1 caserolă carne de pui (aripioare sau pulpe inferioare)

- 6/7 cartofi albi

- 1 ardei mare roșu

- 1 castravete mare

- 2 cepe roșii

- Iaurt grecesc

- Ulei de măsline

- Zeamă de lămâie

- Mărar

- Unt

- Sare

- Piper

Cum se prepară 

Pasul 1: Pune carnea de pui (aripioare/pulpe) într-o tavă și coace-o în cuptor timp de 1-1, 5 ore.

Pasul 2: Fierbe cartofii și verifică-i, din când în când, cu o furculiță.

Pasul 3: Când cartofii s-au fiert, pune-i într-o tavă tapetată cu hârtie de copt (cu tot cu coajă) și presează-i ușor cu o sticlă. Adaugă câte un cubuleț de unt pe fiecare și bagă-i în cuptorul preîncălzit până se rumenesc.

Pasul 4: Taie mărunt ardeii roșii, castraveții și ceapa roșie.

Pasul 5: Amestecă legumele cu iaurtul grecesc într-un bol încăpător și adaugă zeama de lămâie, sare și piper.

Pasul 6: Pune sosul într-un bol și stropește-l cu ulei de măsline. Adaugă deasupra cartofii crocanți. Se servește alături de carnea de pui. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Iulia Albu
image png
florin dumitrescu colaj facebook jpg
image png
image png
banner ilinca vandici png
banner tatuaje jpg
andreea banica instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net