Mama lui Răzvan Ciobanu a împlinit 68 de ani! „Nu mai există aniversare pentru mine”

#Exclusiv Click!

Mama regretatului designer de modă Răzvan Ciobanu, Elena, a rămas singură pe lume după ce și-a pierdut și fiul, și soțul. Contactată de Click!, femeia ne-a mărturisit, că ieri, 27 martie, de ziua sa de naștere, a preferat să muncească la pensiunea familiei din Prahova în loc să petreacă, așa cum făcea în vremurile bune.

În urmă cu trei ani și jumătate o veste șoc a înghețat showbiz-ul românesc! Decesul fulger, în urma unui accident de mașină, al lui Răzvan Ciobanu a adus multă durere în sufletele celor din jur, dar mai ales în inima familiei sale. Din cauza șocului suferit de dispariția prematură a fiului său, tatăl regretatului creator de modă a avut tot mai mult probleme de sănătate, iar anul trecut a decedat.

Prin urmare, Elena Ciobanu a rămas singură pe lume și și-a canalizat toate energiile spre afacerea familiei, o pensiune în județul Prahova, salvarea sa atât din punct de vedere financiar, cât și psihic. Contactată de Click!, Elena Ciobanu ne-a mărturisit că de ziua sa de naștere a petrecut prin muncă.

„Mă ocup în continuare de pensiunea familiei și cam atât. Ieri a fost ziua mea de naștere, nu mai petrec, nu am mai petrecut de mult, am stat doar alături de turiștii de la pensiune și cam atât. Am împlinit 68 de ani, trec anii. În zilele de Paște, care urmează să vină, nu o să fac nimic deosebit, tot la pensiune, cu turiștii, o să muncesc!”, a declarat Elena Ciobanu pentru Click!

Răzvan Ciobanu, destin tragic

Răzvan Ciobanu a murit pe 29 aprilie 2019, în a doua zi de Paște, în timp ce se întorcea de la mare. Regretata vedetă a pierdut atunci controlul volanului, între Săcele și Năvodari și a ajuns cu autoturismul în copacii de pe marginea drumului.  Testele au arătat că în sânge existau urme de droguri.

La locul tragediei a fost ridicată o cruce de marmură pe care au fost inscripționate versurile lui Nicu Alifantis din poezia „Gând":

„Îmi vine să desfac aerul/ Să rup munții/ Să unesc oceanele/ Să calc în picioare/ Toate barierele lumii/ Să-mi fac cărare/ Până la ceruri/ Până dincolo de ele/ Să strig să nu plec”.

Click! spune

Răzvan Ciobanu a intrat în atenția publică datorită profesiei sale de creator de modă, dar și a colaborării de succes cu cei de la Kanal D. De asemenea, acesta a fost una dintre cele mai asumate vedete din showbiz-ul românesc, deoarece a recunoscut public că este atras de bărbați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net