Răzvan Ciobanu, uitat de toți la trei ani de la moartea lui!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Pe 29 aprilie s-au împlinit trei ani de la moartea tragică a creatorului de modă Răzvan Ciobanu! Din păcate, pe la mormântul creatorului de modă de la Cimitirul Progresul din Capitală bate vântul. Doar mama regretatului designer a mai venit la locul de veci și i-a făcut un mic parastas. Alin Gălățescu își amintește ziua înmormântării lui Răzvan Ciobanu, atunci când lumea s-a înghesuit ca la urs la căpătâiul acestuia!

Răzvan Ciobanu a murit pe 29 aprilie 2019 Sursa: Facebook
Răzvan Ciobanu a murit pe 29 aprilie 2019 Sursa: Facebook

Au trecut trei ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu, iar pe la cimitir la locul unde este îngropat deisgnerul mai trec doar părinții lui ca să-i facă parastasul.

Destinul designerului Răzvan Ciobanu avea să se frângă la doar 43 de ani. În urmă cu trei ani, chiar în doua zi de Paște, cunoscutul creator de modă s-a stins într-un tragic accident rutier, ce a avut loc în localitatea Săcele, din Județul Constanța.

La acel moment, moartea tragică a lui Răzvan Ciobanu a îndurerat întreaga țară, oamenii înghesuindu-se ca la urs la înmormântarea de la cimitirul Progresul.

La funerarii, familia a decis să țină sicriul închis. Stilistul Alin Gălățescu a rememorat momentul dureros al despărțirii de Răzvan Ciobanu, care i-a rămas întipărit în suflet și în minte.

Alin Gălățescu, despre înmormântarea lui Răzvan Ciobanu:„O predică teribilă - inadecvată, axată pe tras de urechi, homofobie!”

Au trecut deja 3 ani!... Amintiri de neșters...Asta este starea mea după reîntoarcerea de la înmormântarea prietenului meu vechi, excelentul designer si om Răzvan Ciobanu.

O mare de flori albe - stylish; o bisericuță intimă, plină de prieteni autentici - majoritatea; o slujbă excelentă - lungă, complexă și frumoasă, specifică unei Săptămâni Luminate; 2 părinți superbi, de o caldură, umanitate și decență năucitoare, devastați de catastrofa pe care erau obligați să o traiască; mulți gură-cască - majoritatea dezamăgiți că era închis coșciugul - morbida insatisfacție; copii de 5-10 ani înghesuidu-se absurd să facă o poză cu același coșciug când se scotea din biserică; discursuri ce puteau și trebuiau să lipsească.

O predică teribilă - inadecvată, axată pe tras de urechi, homofobie, păcat și prozelitism religios mărunt - ilogică ca o absurdă propagandă BOR; o criptă teribil de adâncă unde ne-a dispărut prietenul; o înghesuială absurdă și previzibilă...dar și o liniște profundă, o pace a plecării fără teama despărțirii, o dragoste imensă peste tot în jurul lui și un cer de o luminozitate și o strălucire ca o Stare de Grație. Adio! Răzvan Ciobanu! Au trecut deja 3 ani!”... , a fost mesajul emoționant, până la lacrimi, postat pe pagina sa de socializare de Alin Gălățescu, la trei ani după moartea lui Răzvan Ciobanu.

Deși nu a mai avut puterea să treacă pe la mormântul prietenului său, stilistul Alin Gălățescu ne-a dezvăluit că îi va aduce un omagiu marelui designer pe 17 mai.

La cimitir nu am ajuns. Eu de abia ajung și la părinții mei la mormânt. Viitorul Omagiu dedicat prietenului și designerului Răzvan Ciobanu o sa aibă loc marți 17 mai, la finalul viitoarei ediții, a 22-a, a Galei Avanpremiere, atunci când o sa fie decernat «Premiul Avanpremiere- Răzvan Ciobanu 2022» - un moment cu totul aparte!”, a dezvăluit Alin Gălățescu, pentru Click !

Designerul Răzvan Ciobanu Consumase substanțe interzise!

Răzvan Ciobanu a fost înmormântat pe 2 mai 2019, la Cimitirul Progresul din București. Designerul a murit în a doua zi de Paște, pe 29 aprilie 2019.

Creatorul de modă se afla la volanul mașinii sale, un Range Rover negru, cu care circula cu viteză mare. A pierdut controlul volanului, între localitățile Săcele și Năvodari, unde s-a izbit violent de un copac.

Medicii de la Ambulanță și polițiștii ajunși la fața locului au constatat decesul. Primele teste au indicat prezența drogurilor în sângele creatorului de modă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net