Un an fără Răzvan Ciobanu. Mama designerului nu își revine din șoc: "Este o zi prea tristă, nu mă simt bine"

Ultima actualizare:
Elena Ciobanu, mama regretatului designer Răzvan Ciobanu
Elena Ciobanu, mama regretatului designer Răzvan Ciobanu

Pe 28 aprilie s-a împlinit un an și de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Părinții se pregătesc pentru pomenirea cunoscutului designer, la o biserică din orașul natal. Mama lui Răzvan ne-a răspuns cu voce stinsă la telefon: femeia încă nu își poate reveni de când fiul ei s-a prăpădit.

Pe data de  28 aprilie, seara târziu, aproape de ora 23.00, Razvan Ciobanu a murit la vârsta de 43 de ani, într-un cumplit accident de mașină, care a avut loc în județul Constanța. A fost aruncat prin parbriz iar, ulterior, greutatea mașinii l-a strivit. Din cauza leziunilor, acesta s-a stins din viață, iar trupul său a fost găsit pe câmp, următoarea zi, la 7 dimineața. Era a doua zi de Paște. Acum, mama cunoscutului designer se pregătește de pomenirea sa. Elena Ciobanu încă nu își poate reveni din șocul pierderii. 

Cătălin Botezatu face dezvăluiri dureroase

"Este o zi prea tristă ca să pot vorbi despre dispariția fiului meu. Nu mă simt bine. Vom face o mică pomenire la biserică, cu câteva persoane, și apoi vom împărți pachete", a mărturisit mama lui Răzvan Ciobanu pentru Click! Designerul a lăsat în urmă o familie îndurerată și mulți prieteni care încă nu pot admite că Răzvan nu mai este. Cătălin Botezatu are încă vie imaginea colegului de breaslă. "Este un moment de suferință pentru mama lui. Nici nu îmi pot imagina ce e în sufletul ei. Îl iubea ca pe ochii din cap. Răzvan era un om bun, a plecat dintre noi într-un mod mult prea brutal, atât de fulgerător și prea de tânăr. Mă gândesc la el, mai văd poze cu el și nu pot să cred că a murit. Încă îl am în ochi cu verva lui, cu glumele pe care le făcea... A fost un moment foarte greu la priveghi pentru toți colegii de la emisiunea <<Bravo, ai stil>>, când mama lui Răzvan a hotărât să ridice capacul sicriului pentru a ne lua "Rămas bun" de la el și, în clipa respectivă, am refuzat cu toții să credem că el se află în sicriu", a mărturisit pentru Click! celebrul creator de modă Cătălin Botezatu. Răzvan Ciobanu a fost înmormântat la Cimitirul Progresu din Capitală.  


    Elena Ciobanu, mama regretatului designer Răzvan Ciobanufoto: Click!
Elena Ciobanu, mama regretatului designer Răzvan Ciobanufoto: Click!

Citește și:

Mormântul lui Răzvan Ciobanu a devenit loc de pelerinaj

Dosarul în care se ancheta moartea lui Răzvan Ciobanu a fost clasat

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
stanca costesti
image
image
image
image
image
image
banner Connect-R
Emilia Ghinescu. Sursa foto: Click!
cub corina caragea png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu
actorul Constantin Rauţchi FOTO Facebook png
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
image png
babasha jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net