Mara Bănică, în lacrimi când a aflat că Marcel Toader a murit: „Sper să fie o glumă proastă!”

Ultima actualizare:

    Mara Bănică și Marcel Toader erau prieteni buniFoto: captură Antena 1
Mara Bănică și Marcel Toader erau prieteni buniFoto: captură Antena 1

Marcel Toader a murit, sâmbătă (3 august), după ce a suferit un infract, în jurul orei 16:00. El se afla la niște prieteni, în localitatea Periș. Din păcate, medicii de pe ambulanță nu au mai putut face nimic pentru el, după ce l-au rescuscitat timp de o oră. Jurnalista Mara Bănică, una dintre cele mai bune prietene ale sale, a izbucnit în lacrimi când a primit vestea.

Marcel Toader s-a stins din viață la doar 56 de ani. Nimic nu anunța că fostul sportiv ar avea probleme grave de sănătate. A avut mereu grijă de sănătatea lui, mânca sănătos și era în continuare foarte activ.

„Marcele, sper să fie o glumă proastă,. La șpriț, așa, să-ti fi râs de noi toți. Tu nu ai cum să mori. Nu acum, pricepi? Vreau să cred că nimic nu e adevărat și că ți-ai pus cel mai bun prieten să râdă de mine la telefon (...) Este fratele pe care nu l-am avut niciodată. Este sufletul petrecerii care-mi ascultă prostiile. Este onoarea, eleganța și educația vremurilor duse demult. O să ne întâlnim din nou, Marcel. Și o să dansăm, o să râdem, o să plângem și apoi o vom lua de la capăt. Să te ierte Dumnezeu, să te odihnească în pace și să știi că eu așa te păstrez în suflet: o seară frumoasă de februarie 2019, în care am pretrecut neștiind că nu va mai avea să se mai repete pe Pământ”, a scris Mara Bănică pe Facebook. 

Cum a reacționat Gabriela Cristea, când a aflat că Marcel Toader a murit

Gabriela Cristea și Marcel Toader au avut o relație tumultoasă. Prezentatoare TV nu a mai ținut legătura cu fostul său soț decât prin intermediul avocaților. Aceasta a mărturisit că nu mai avea de împărțit nimic cu el și că nu se va duce la înmormântare. Marcel Toader a trecut prin șase divorțuri și a murit certat cu toate femeile pe care le-a iubit. 

Maria Constantin a fost șocată să afle că fostul ei soț s-a stins din viață. Chiar dacă s-au despărțit cu scandal, vestea morții lui a îndurerat-o profund pe cântăreața de muzică populară. Prietenii lui sunt și ei în stare de șoc și nu le vine să creadă că acesta s-a stins din viață.

„Sunt șocat! Nu pot să cred! Doamne! Bunul meu prieten Marcel a plecat… Dumnezeu să îl ierte! Trăiți viața la maxim, trăiți-o frumos și cu demnitate, uneori e atât de scurtă...”, a fost mesajul lui Sorin Mărcuș.

Citește și

Cum a reacționat fosta soție Maria Constantin când a aflat că Marcel Toader a murit

Ultimele poze cu Marcel Toader! Era la vin cu prietenii și nimic nu trăda că ar fi bolnav

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net