Marcel Pavel, pe urmele Irinei Loghin prin Herăstrău. Cât aleargă solistul, la 62 de ani

Marcel Pavel (62 ani), interpretul melodiei "Frumoasa mea", a luat-o pe urmele Irinei Loghin. De o vreme, artistul a început să alerge în aer liber, prin parc, pentru a se menține în formă. Se știe că celebra solistă de muzică populară dă ture de parc, cu energie, de parcă ar fi la prima tinerețe.

image

Atunci când se află în București, Marcel Pavel face mișcare circa o oră pe zi, în apropiere de casă. Pavel aleargă prin Herăstrău câte 7-8 km pe zi, iar acest lucru îi dă o stare de bine și îi ajută organismul să se relaxeze și să topească grăsimile.

"Îmi place să ies câte o oră în aer liber să îmi fac norma de cei 8 km în Parcul Herăstrău", ne spune artistul. Interpretul ar vrea să dea jos măcar 2-3 kg. Până nu demult el se antrena doar acasă. Pentru că nu avea timp să meargă la o sală de sport, Marcel Pavel şi-a improvizat una chiar în mansarda casei sale. Artistul se antrena periodic, ceea ce mai face și acum, mai ales când este vreme urâtă afară. 

"Mă ajută să am un tonus bun și să mă mențin în formă", ne mai spune interpretul. Din programul de exerciţii nu lipsesc abdomenele şi genuflexiunile.  

Irina Loghin: "Cel puţin o dată pe zi, fac turul Lacului Herăstrău"

La 82 de ani, Irina Loghin arată cu cel puțin 15 ani mai tânără. Secretul? Mănâncă sănătos şi face multă mişcare. Fotoreporterii Click! au surprins-o de nenumărate ori în Parcul Herăstrău, în timp ce merge în pas rapid, îmbrăcată lejer, în ținute sport.

Merg în parc în fiecare zi, dar nu la aceeaşi oră. Dacă am treabă dimineaţa, ies seara la alergat, şi invers. Cel puţin o dată pe zi, fac turul Lacului Herăstrău. E lege! Am acest obicei de când m-am mutat în Bucureşti, cam de 50 de ani. Înainte mă plimbam cu cei doi copii ai mei în braţe, iar când s-au mărit se ţineau după mine pe jos. Îmi face bine mişcarea, mă menţine în formă. Nu aş putea renunţa decât dacă îmi ia Dumnezeu puterile. Dacă am vreun musafir acasă, îi spun să mă aştepte cam o oră şi jumătate, până mă întorc”, a povestit ea, pentru Click!

    Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!   

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net