Margherita, supărată pe cei care spun că e operată din cap până-n picioare: „Sunt mândră de pieptul meu!”

image
Margherita și-a pus silicoane și și-a mărit buzeleFoto: Arhiva personală

Margherita de la Clejani este foarte atentă la imaginea ei. De la extensii până la silicoane, totul trebuie să arate perfect. Bruneta crede că dacă se îngrijește din timp, la bătrânețe va arăta extraordinar.

Margherita de la Clejani riscă să rămână fără podoaba capilară! Vedeta poartă extensii, însă își dorește un păr mai frumos și mai bogat. Artista s-a lăsat din nou pe mâinile experților în frumusețe și a apelat la un tratament de lux, pentru stimularea creșterii părul. Ea a avut parte de un masaj capilar și de o soluție care a fost aplicată pe zonele unde bruneta are parul mai rar.

„Sufăr că nu îmi găsesc jumătatea!”

Margherita susține că este singură și că își dorește să-și găsească sufletul pereche. Cântăreața a mărturisit că este perfecționistă și că îi este greu să găsească un bărbat care să-i satisfacă așteptările.

„Sufăr pentru că nu-mi găsesc jumătatea, nu-mi găsesc o relație, nu-mi găsesc un băiat așa cum îmi doresc eu. Ceea ce îmi doresc eu...eu sunt zodia leu, sunt un om perfeționist. Caut o relație în care partenerul să aibă multe calități. Peste înșelat aș putea trece doar o singură dată!”, a povestit Margherita de la Clejani la Antena Stars.

„Alte lucruri nu cred că aș avea nevoie pentru că sunt tânără!”

Cu toate că a fost mereu deschisă cu privire la trucurile la care a apelat de-a lungul timpului, Margherita nu înțelege de ce gurile rele spun că este prea operată.

„Eu când am apărut prima oară la tv, la 14 ani, eram blondă...eram grasă. Acum am 26 de ani. Toată lumea știe că mi-am pus silicoane și cred că am făcut acest lucru pentru că acum mă potr mândri cu piepltul meu. La mine chiar era nevoie de o pereche de silicoane. Nu aveam sâni deloc și mă simțeam complexată. Nu înțeleg de ce lumea spune că sunt operată din cap până în picioare. Ce înseamnă operat din cap până în picioare? Da, într-adevăr, îmi place să am buzele mari, cu volum. Dar cred că nu mai există fete de vârsta mea care nu își pun acid hialuronic în buze, toate au.  Alte lucruri nu cred că aș avea nevoie pentru că sunt tânără. Eu fac sport, mănânc sănătos. Încerc să am grijă de mine și de aspectul meu. Că își fac un tratament la păr...nu e o operație! E o procedură pentru că vreau să am părul mai bogat.Vopseaua mi-a afectat părul, dar și coafatul. E normal să apelez la astfel de proceduri”, a mai spus bruneta.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
Tora Vasilescu
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
gabriela cristea
iulia albu
pod peste Dunare 6
militar decedat alba iulia
image
image
image
image
gabriela cristea
cub bianca dragusanu png
4 bianca brad png png
iulia albu
florin piersic actor roman jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg