Maria Ghinea și-a iertat călăul, pe fostul soț, care a împușcat-o în cap! Se roagă pentru binele lui: „Nu mi-a cerut niciodată iertare”

Atunci când spunem Maria Ghinea, nu ne vine în minte doar o renumită interpretă de muzică populară, ci și o femeie extrem de puternică, deoarece a găsit puterea de a-și ierta călăul: fostul soț, cel care a împușcat-o în cap, dând dovadă de o cruzime inimaginabilă.

Maria Ghinea / foto: social media
Maria Ghinea / foto: social media

Au trecut mai bine de 20 de ani din groaznicul moment în care Maria Ghinea a fost împușcată în cap de cel care-i era soț. Doar o minune dumnezeiască i-a salvat viața, iar după mult timp, iubita cântăreață de muzică populară mărturisește că l-a iertat și îi dorește tot binele din lume. 

Maria Ghinea: „Îi doresc să fie fericit și liniștit”

Vedeta a mărturisit că fostul soț s-a recăsătorit și are viața lui, iar de atunci nu a mai căutat-o niciodată, nici măcar pentru a-și cere iertare. 

„El s-a recăsătorit acum, nu m-a mai căutat. Îi doresc să fie fericit și liniștit, că are o vârstă. Nu mi-a cerut niciodată iertare”, a mărturisit ea.

Maria Ghinea a mai spus că în momentul de față și-a iertat călăul și de fiecare dată când merge la biserică aprinde o lumânare pentru el. 

  „De uitat, nu o să pot uita niciodată. Am iertat tot și de fiecare dată când mă duc la biserică, mă rog pentru el. Eu nu am nicio putere nici să-l condamn și nici să-mi explic de ce a făcut lucrul ăsta, dar am zis că Dumnezeu știe ce ne dă fiecăruia. Poate că fericirea asta, bucuria asta, viața asta frumoasă pe care o am eu astăzi, nu m-am gândit la ea niciodată. Este cea mai frumoasă perioadă a vieții mele”, a precizat Maria Ghinea în cadrul emisiunii „În Oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță.

„Am crezut sigur că mă va împușca în cap”

Viața artistei poate fi un scenariu desprins din filme: acum două decenii s-a căsătorit pentru a doua oară cu un bărbat mai mic decât ea. Maria Ghinea era deja mama unui copil și a acceptat căsătoria, chiar după ce acesta a înșelat-o. 

  „Pe cel de-al doilea soț l-am acceptat pentru că mi-a iubit copilul. Așa am crezut eu, că îmi iubește copilul și vom face o căsnicie care va dura toată viața. Între mine și fostul soț era o diferență de 20 de ani. Îl iubeam tare mult și mă sacrificam pentru el. Avea un comportament care îmi demonstra că el nu vrea să rămână, el vrea să plece, era foarte posesiv. În momentul în care a venit atât de agresiv, știam că a venit cu o armă, pentru că o găsisem în bagajul lui. Viața a dat cu mine de pământ, am învățat să fiu atentă”, a mărturisit cântăreața de muzică populară la Wownews.

  „Eu simțeam ceva, dar s-a comportat ca și cum își punea un plan la cale. Finalul acelei zile a fost intervenția de la spitalul Floreasca. Am crezut sigur că mă va împușca în cap. Mă amenința mereu, a vrut să ardă și casa. Eu am vrut să îi las casa și să îmi iau doar copiii și costumele populare. Nici lucrul ăsta nu îl mulțumea. Atunci mi-am dat seama că el are un alt gând, pe care aproape l-a dus la bun sfârșit”, a mai spus Maria Ghinea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
banner mihai traistariu png
Cornelia Rednic a ieșit de dimineață în parc să facă sport și mișcare
 Adina Postelnicu din trupa Heaven este foarte legată de nepoțelul ei, Maxim, fiul surorii sale, Roxana
banner gabi badalau bianca dragusanu png
banner cosmin selesi png
Vedeta joacă într-un film de acțiune dar și istoric
decupare86 16960036303q5mmt3 jpg
banner oana zavoranu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net