Marian Hagiu, acuzații la adresa FC Voluntari, unde activează fiul său

Cântărețul Marian Hagiu are un fiu de 18 ani, pe Laurențiu, de care este foarte mândru. Tânărul este fundaș la FC Voluntari, însă, în ciuda priceperii sale pe teren, conducerea nu dorește să îl promoveze pentru a ajunge în echipa mare, acuză tatăl acestuia.

Marian Hagiu a lansat acuzații dure la adresa FC Voluntari / Foto: captură YouTube
Marian Hagiu a lansat acuzații dure la adresa FC Voluntari / Foto: captură YouTube

Marian Hagiu a lansat acuzații dure la adresa clubului de fotbal FC Voluntari, fiind nemulțumit că șefii refuză să-i ofere fiului său șansa de a juca în prima ligă de fotbal a României, după spusele sale.

Marian Hagiu, acuzații pentru FC Voluntari

Laurențiu Hagiu joacă pentru FC Voluntari de la o vârsta fragedă, însă nu a reușit să-și facă loc în echipa care ocupă locul al treilea în campionatul României, în acest moment. Laurențiu face parte din generația 2003 și a jucat pentru toate grupele de tineret ale Naționalei României de la Sub-15 până la Sub-18.

Marian Hagiu și fiul lui / Foto: Facebook
Marian Hagiu și fiul lui / Foto: Facebook

Tatăl lui acuză acum „actuala conducere”, că de trei ani evoluția fiului său a stagnat, și nu din vina lui! „Este un copil care se află la acest club de la 6 ani, dar, de când a venit conducerea aceasta nouă, de un an de zile, nu i s-a dat nicio șansă!

Actuala conducere face totul de capul ei și sunt sigur că primarul (Florentin Pandele n.r) nu cunoaște ceea ce se întâmplă la club, doar ceea ce vor ei”, a declarat cântărețul pentru Wowbiz.

„El, de la 15 ani, joacă la echipa a doua, la Voluntari, dar a trebuit să-și câștige mereu locul. El se antrenează și individual. De la 11 ani are nutriționist. Antrenorul lui spune că Laur (Laurențiu Hagiu n.r) este peste jumătate din Liga I”, a mai declarat Marian Hagiu.

Marian Hagiu, nemulțumit de salariul încasat de fiul lui

De asemenea, tatăl lui Laurențiu este nemulțumit și de modul în care fiul său este plătit. Acesta a povestit că băiatul a avut, în trecut, posibilitatea de a pleca de la Voluntari, dar clubul a insistat să-l păstreze la echipa a doua (Liga a III-a) până la anul, conform înțelegerii.

„El a avut foarte multe oferte să plece, numai că nu au vrut să-l lase să plece. A avut ofertă de la Dunărea Călărași anul trecut. A vrut să-l ia Pustai! A vrut să plece la CSA Steaua astă-vară, nu au vrut să-i dea drumul! Are o mizerie de salariu! 1.000 de lei pe lună! De la 16 ani, fotbalist profesionist! Noi suntem prinși, în contract cu ei, până la anul”, a mai dezvăluit Marian Hagiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net