Dezlănțuirea lui Gigi Becali la adresa FCSB și a lui Edi Iordănescu

Ultima actualizare:

    Gigi BecaliFOTO: Sportpictures.eu
Gigi BecaliFOTO: Sportpictures.eu

Remiza înregistrată de FCSB pe terenul celor de la FC Voluntari, scor 0-0, l-a scos din sărite pe patronul formației, Gigi Becali. Chiar dacă și-a trecut singur în contractul făcut cu Edi Iordănescu că nu va mai critica echipa, omul de afaceri și-a ”pulverizat” jucătorii și antrenorul într-o intervenție telefonică de tip „monolog” avută ieri, la Pro X. Iată cele mai importante declarații.

Despre diferența de joc dintre FCSB și CFR Cluj: ”E foarte mare, e diferenţă de joc. Toată lumea zice că, vezi, Doamne, CFR nu joacă. Voi vedeţi că nu joacă, eu văd că joacă. Eu văd că CFR are trasee, pleacă mingea, din bandă în bandă, are nişte trasee, automatisme. Eu văd că CFR îi distrug pe adversari. Eu aşa văd, că CFR joacă fotbal. Păi se joacă ceva.

Despre jocul FCSB: ”La FCSB se joacă haotic, e totul numai haotic. La noi, fiecare driblează, face ce vrea fiecare. Fiecare joacă ce-i place lui. Ce, aici, jucăm după ureche? Fotbalul se joacă după ureche şi haotic? Eu nu sunt genul de om care să am diplomaţie, să mint, să fac nu ştiu ce. Eu am văzut că jucăm haotic şi nu avem nicio noimă de joc şi fiecare când prinde mingea, hai fiecare să dribleze!”

Despre antrenorul Edi Iordănescu: ”Nu vreau să zic de Edi sau nu ştiu cine. Şi aşa nu am ce să fac. Am ce să fac? Nu am ce să fac. Este aşa, nu mă bag şi gata. Să vedem ce-o să fie şi ce-o să iasă. Nu văd cu ochi buni. Am mai pierdut un an, cred eu. Ce, rezultatelea alea l-am făcut noi? Le-a făcut Dumnezeu. Alea şapte victorii le-am făcut noi? Le-a dat Dumnezeu nişte victorii. Asta e, am luat hotărârea asta, probabil o să se supere Edi, dar eu nu zic de el nimic. Eu nu pot să stau să văd echipa mea cum gâfâie şi cum joacă după ureche şi să tac din gură. Eu nu pot să fac o activitate unde eu să dau bani şi alţii să ia bani. Nu mai vreau să fac asta. Şi nu ai voie să te bagi, că apoi te critică cineva sau se supără cineva că te-ai băgat. Eu, activitatea asta nu o să o mai fac. Ori o fac ca să decid eu, ori nu mai fac şi cu asta, basta. Nu vreau să fiu marele idiot. Eu dau milioanele de euro şi vine unul, ia banii, dar el nu răspunde nimic. Dar el hotărăşte toate. Asta nu se mai poate la mine. Se poate până în vară, atât. Până în vară avem contract, până atunci se poate aşa, ca la voi, la nebuni, că face cineva ce vrea. De la vară nu se mai poate. Se face cum este normal, omul care dă banii, să comande muzică pe banii lui. Dacă ia campionatul, îi prelungesc contractul şi stau acasă, nu mai vorbesc nici cu voi, îi dau primă dublă şi stau acasă. Şi zic că eu sunt nebunul cu adevărat. Voi sunteţi cei normali. Îi fac contract după aia pe cât vrea el, cinci ani, şapte ani, stai cât vrei tu!”

Despre Budescu: ”Ce să fac cu Budescu? O să plece la vară. Dacă e să facem un concurs de exterioare o să-l iau primul pe el şi o să-i dau 100.000 pe lună. El vrea să dea recital de exterioare. Pasează, mă, mingea ca lumea, ce faci, dai recital de exterioare ca să te laude comentatorii la televizor? Joacă, mă, fotbal, serios!”

Despre viitorul echipei: ”Nu mă interesează niciun jucător, niciun fotbal nu mă mai interesează. Gata, la revedere cu fotbalul! Dai bani şi tot nu vezi că joacă fotbal. Niciodată nu am avut aşa echipă slabă ca acum. Vedem ce mai pleacă, la care le mai scădem salariile, la revedere, am terminat bâlciul. Să vedem ce mai luăm de pe Moruţan ca să ne ajungă şi să nu mai dau bani de la mine şi la revedere. Nu iei campioantul, nu mai ai 20.000 sau 25.000 de euro, ai numai 5.000 pe lună”.

image
image
image
image
image
image
Minge fotbal (Getty Images) jpg
Dezbatere Historia: Încep Jocurile Olimpice, ce se întâmplă cu războiul? VIDEO jpeg
Andrey Rublev (EPA) jpg
Max Verstappen, Formula 1 (EPA) jpg
Echipa nationala de rugby a Romaniei (Sportpictures) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
olivia cucos jpeg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net