Marian Nistor și soția lui, Dorina Paraschiv Nistor, s-au mutat la țară. Cât de mult li s-a schimbat viața

Marian Nistor și Dorina Parachiv, soția sa, au decis să renunțe la viața la bloc în favoarea unei case la țară. Cei doi și-au găsit locuința mult dorită într-o localitate din județul Ialomița. Liniștea și comunitatea de vecini le face șederea și mai plăcută. 

Marian Nistor și soția sa / foto: Social media
Marian Nistor și soția sa / foto: Social media

În cadrul unui interviu oferit publicației viva.ro, fostul lider al formației Savoi a dezvăluit modul în care decurge viața de când s-a mutat la țară. 

Marian Nistor, despre viața la țară

Viața la țară îi oferă artistului libertatea de a lucra liniștit, așa că poate compune sau asculta piese fără să-și deranjeze vecinii. 

„Venim cu noutăți pentru admiratorii noștri. Lansăm un nou volum de poezii și trei CD-uri. Albumele au trecut de 80 cu acestea trei, iar volumul de poezii va fi numărul șapte. Să dea Dumnezeu să fim sănătoși.

La țară lucrăm liniștiți, pentru că la bloc este foarte greu. E greu. Trebuie să lucrez cu niște căști pe urechi, pentru că nu vreau să deranjăm pe nimeni. Avem animăluțe, ne jucăm cu ele. Avem căței și pisici, trei căței și trei pisici. Sunt o minune. Ne jucăm ca doi copii cu ei”, a declarat Marian Nistor, pentru sursa citată. 

Marian Nistor, răsfățat de soție

Pe lângă faptul că au parte de multă liniște, Marian Nistor a declarat că soția sa îl răsfață cum nu se poate mai bine: îi găstește toate bunătățile. Cu toate acestea, continuă să fie atent la mâncarea pe care o consumă, mai ales că în urmă cu ceva timp a reușit să slăbească un număr considerabil de kilograme.  

„Da, ce nu face? E periculoasă rău la gătit, noroc că mă abțin și îmi păstrez greutatea, că dacă mă pun la mintea a tot ceea ce gătește mă refuză cântarul după aceea. Am luat-o foarte în serios, și ea la fel. În rest, noi suntem aceiași doi romantici. Ultimii romantici. Eu sunt prin excelență un romantic”, a mai declarat Marian Nistor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net