Boala grea de care suferă Mario Joy, sursă de inspiraţie pentru solist. "Piesa are o însemnătate specială pentru mine"

20 februarie 2022

Mario Joy, solist cunoscut atât în țară cât și la nivel internațional, datorită super hitului "California" a dezvăluit că are, de anul trecut, diabet. Boala de care suferă l-a făcut să fie mai atent la viaţa pe care o duce şi să facă schimbări importante. 

mario joy 3 jpg
Mario Joy foto: instagram

Mario Joy, pe numele său real Marius Nicula, a povestit că a aflat că are diabet în 2021. Acum este aproape vindecat, dar mai are de făcut nişte analize. Solistul a explicat că, pentru a trece peste boală, a ţinut regim, a făcut mişcare şi a încercat să se odihnească. 

"Acum sunt aproape vindecat, urmează să fac ultimele analize, dar nu a fost o perioadă ușoară. Am ținut dietă, am mâncat sănătos, am făcut mișcare, m-am odihnit și iată că m-am pus pe picioare", a spus Mario Joy, pentru Click!.

Lupta cu diabetul l-a inspirat la Mario Joy să compună o piesă

În perioada în care a fost diagnosticat cu diabet, după multe analize şi vizite la medici, Mario Joy a fost inspirat să compună o piesă, "Time", pe care a şi lansat-o recent. Solistul a declarat că boala l-a făcut să își cântărească prioritățile din viață și să își transpună trăirile și gândurile în muzică.

stanga
dreapta
mario joy 1 jpg
mario joy 6 jpg
mario joy 4 jpg
mario joy 2 jpg
mario joy 5 jpg
mario joy 7 jpg
mario joy jpg
mario joy 3 jpg

„Piesa "Time" are o însemnătate specială pentru mine, pentru că am compus și scris versurile piesei în perioada în care, după nenumărate analize, am aflat că am diabet. Asta se întâmpla în luna noiembrie a anului trecut. Am lucrat mai bine de o lună de zile la ea. Prin versurile piesei îi cer timpului mai mult timp. Îi cer să rămână pe loc, să nu mai fugă atât de repede. Să rămân tânăr, sănătos și plin de viață. Toți avem nevoie de iubire și din când în când, de o pauză de la viața asta cotidiană agitată. Este important să ne facem timp pentru noi și sufletul nostru. Lupta mea cu diabetul m-a inspirat să mă gândesc la lucrurile acestea, m-a făcut să realizez cât de important este să avem grijă de noi și am decis să transpun toate aceste gânduri și sentimente în muzică.  Sper că piesă această să inspire oamenii, să îi facă să aloce mai mult timp lucrurilor care contează cel mai mult în viață: sănătatea, familia și prietenii!”, a mai spus Mario Joy.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
carla s dreams bobonete 2 PNG
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
survivor2 png
iumor jpg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg