Medicul estetician Auday Al-Ahmad, adevărul despre dreptul de practică și relația cu Bianca Drăgușanu: „Nu fac parte din niciun triunghi amoros”

#Exclusiv Click!

După ce Click! a primit informații potrivit cărora tânărul medic estetician Auday Al-Ahmad și-ar exercita meseria fără drept de practică completă, avem și prima reacție a acestuia. În exclusivitate, Auday Al-Ahmad a lămurit situația și a explicat și ce relație are, de fapt, cu Bianca Drăgușanu, dar și cum comentează declarațiile făcute de Gabi Bădălău. 

banner auday al ahmad png

Binecunoscut deja pe rețelele de socializare pentru procedurile estetice pe care le realizează și pentru viralizarea acestora, dar și pentru numărul mare de vedete care-i calcă pragul clinicii, medicul estetician Auday Al-Ahmad a intrat într-un scandal fără precedent. Surse Click! ne-au dezvăluit faptul că tânărul medic nu ar avea încă dreptul de practică pe cont propriu, fiind încă în perioada de rezidențiat. Asta nu înseamnă decât un singur lucru: că Auday poate profesa și poate realiza proceduri de ordin estetic numai sub îndrumarea și atenta supraveghere a unui medic specialist. 

Auday Al-Ahmad, prima reacție în controversa momentului

Contactat de Click!, medicul Auday Al-Ahmad a fost mai mult decât deschis să lămurească lucrurile și să discute despre modul în care își exercită meseria în propria clinică, despre relația pe care o are cu Bianca Drăgușanu, dar și despre declarațiile făcute de Gabi Bădălău potrivit cărora esteticianul ar fi, de fapt, iubitul vedetei. 

Click!: Când ați terminat medicina și cum vă desfășurați, în prezent, activitatea? În fișa dvs. scrie clar că sunteți rezident și aveți exclusiv drept de practică doar sub îndrumarea unui medic. Informațiile primite de noi sunt altele... Cum comentați situația?

Dr. Auday Al-Ahmad / Sursă foto: Instagram
Dr. Auday Al-Ahmad / Sursă foto: Instagram

„Învăț de la cei mai buni” 

Dr. Auday Al-Ahmad: Am terminat medicina în anul 2020. În prezent sunt medic rezident si activez în cadrul clinicii Flawless din București. Orice procedură, atât minim invazivă cât și chirurgicală, se desfășoară sub supravegherea atentă a unui medic specialist din clinică. Nu efectuez, de unul singur, niciun fel de procedură, așa cum s-a spus. Sunt în perioada în care mă numesc medic rezident și vreau să acumulez și să aprofundez cât mai multe cunoștințe și să-mi fac meseria la cel mai înalt nivel. De aceea învăț de la cei mai buni. 

Click: Au existat informații potrivit cărora activați în mod ilegal în clinica pe care o dețineți. Care este, de fapt, adevărul? 

Dr. Auday Al-Ahmad: Avem o întreagă echipă de medici la Flawless! Toata activitatea se desfășoară în mod legal, având toate avizele necesare funcționării atât de la DSP, cât și de la Colegiul Medicilor. Eu lucrez, așa cum am spus, numai sub supravegherea specialiștilor. 

Dr. Auday Al-Ahmad / Sursă foto: Instagram
Dr. Auday Al-Ahmad / Sursă foto: Instagram

Click!: Sub îndrumarea cui desfășurați procedurile estetice?

Dr. Auday Al-Ahmad: În funcție de tipul intervenției pe care trebuie să o efectuez, colaborez cu un medic specialist sub îndrumarea căruia se desfășoară totul. 

„Nu fac parte din niciun triunghi amoros” 

Click!: Ați văzut, probabil, declarațiile oferite de Gabi Bădălău, fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu, care afirmă că sunteți iubitul ei. Cum comentați? Ce relație există între dvs. și Bianca?

Dr. Auday Al-Ahmad: Nu comentez declarațiile domnului Bădălău. În momentul de față, relația mea cu Bianca Drăgușanu este una strict profesională, este imaginea clinicii Flawless. Sunt fericit de alegerea făcută, ea fiind un target pentru orice medic din acest domeniu. Nu fac parte din absolut niciun fel de triunghi amoros. 

Cine este Auday Al-Ahmad

Auday Al-Ahmad este un medic rezident de 29 de ani, de origine iordaniană, ce activează pe ramura de chirurgie plastică-estetică. A terminat facultatea de medicină Titu Maiorescu din București în anul 2020 și profesează în România, beneficiind de locurile special alocate pentru medicii rezidenți de altă naționalitate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net