Mihai Alexandru, mândru de nepoții lui. Este de trei ori bunic la numai 56 de ani

Mihai Alexandru este bunic de la vârsta de 56 ani. Are trei nepoți, ultima este Veronica, o dulceață de fetiță de care este tare mândru. Zilele acestea, Mihai este ocupat cu selecția națională a concursului Eurovision, unde s-a înscris cu o piesă pentru Cezar Ouatu, ce va concura în semifinala din această seară.

Mihai Alexandru, împreună cu Veronica, nepoata lui
Mihai Alexandru, împreună cu Veronica, nepoata lui

Mihai Alexandru (56 ani) este de trei ori bunic. Pare incredibil, dar cantautorul a devenit bunic prima oară la numai 46 de ani. Acum are trei nepoți, doi de la fiul său Mario, al treilea de la Maria, fii ca lui din mariajul cu Nicola. Artistul se laudă nevoie mare cu ei, în special cu cea mică, Veronica.

”Dragii mei, aceasta este Veronica, nepoțica mea. Spuneți-mi, vă rog, ce să fac cu ea, s-o pap toată sau să mai las ceva din ea?”, a postat Mihai Alexandru pe Facebook miercuri, în dreptul unei imagini adorabile cu micuța Veronica în brațe.

”Veronica este a fetei mele, Maria, care a venit ieri în vizită. A împlinit 28 de ani și a venit cu Veronica la noi. Băiatul cel mare mi-a făcut doi nepoți înainte de Veronica. Îi cheamă Andrei și Matei”, a explicat compozitorul Mihai Alexandru pentru Click!

Băieții lui Mihai Alexandru îi calcă pe urme tatălui

Mihai Alexandru are trei copii, Mario, care a crescut în Italia și care încearcă să-și facă și el o carieră în muzică, și Maria și Jonathan, din căsnicia cu Nicola.

”Cel mare, Mario, este făcut înainte de Nicola și are 32 de ani. Și el este muzician, este de fapt crescut în Italia. La câteva luni a plecat maică-sa cu el în Italia și asta a fost viața lui până la 16-18 ani, acolo. În schimb, acum lucrează la o firmă italiană în România, unde este de bază și este foarte capabil, bine văzut acolo, mai ales că este nativ din Italia, trăiește și simte în italiană. A învățat română după aceea. Iar acum, el fiind foarte capabil, le face foarte bine pe toate și în italiană, și în română”, a declarat la un moment dat Mihai Alexandru pentru Click!

Mario i-a dăruit compozitorului primii nepoți, însă Mihai Alexandru s-a obișnuit foarte greu cu titulatura de bunic.

”Mi-a fost foarte greu să mă obișnuiesc cu denumirea de bunic. Prima oară când am avut discuția asta a ieșit cu scântei și am zis să nu-mi mai spună niciodată bunic. Aveam 46 de ani atunci. Nu mi-a plăcut denumirea asta de bunic, simțindu-mă încă tânăr. Dar acum trebuie să mă obișnuiesc, că a făcut și fii-mea, Maria - Mărioara, o nepoțică, pe Veronica, care este o dulceață”, a mai spus compozitorul.

Cel de-a treilea copil al lui Mihai Alexandru, Jonathan (27 de ani), joacă în filme cu Kira Hagi. A făcut Conservatorul, a făcut masterul la canto clasic și apoi s-a apucat de compoziție, muzică clasică. De altfel, Jonathan este și autorul versurilor piesei cu care Mihai Alexandru și Cezar Ouatu s-au înscris la Eurovision 2022.

Mihai Alexandru și Cezar Ouatu, în semifinala Eurovision

Zilele acestea, Mihai este ocupat cu selecția națională a concursului Eurovision, unde s-a înscris cu o piesă pentru Cezar Ouatu, intitulată ”For everyone”. Piesa va intra în competiție în seara aceasta și va putea fi votată de fani începând cu ora 20.00.

Mihai Alexandru și Cezar Ouatu, în semifinala Eurovision
Mihai Alexandru și Cezar Ouatu, în semifinala Eurovision

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net