Mihai Bendeac: „Am călcat cu mașina un pui de pisică! Sper să fiu iertat”

Ultima actualizare:

    Mihai Bendeac va fi protagonistul unui nou serial de comedie la acelaşi postFoto: arhivă personală
Mihai Bendeac va fi protagonistul unui nou serial de comedie la acelaşi postFoto: arhivă personală

Actorul este un mare iubitor de animale și, tocmai de aceea, s-a lăsat de ceva vreme de carne. Mihai Bendeac (34 de ani) este foarte vocal atunci când vine vorba de drepturile animalelor, iar cei care îi urmăresc activitatea știu cât de implicat este în ocrotirea necuvântătoarelor. Recent, juratul de la iUmor a călcat cu mașina un pui de pisică și a povestit totul pe pagina personală de Facebook.

„AM CĂLCAT CU MAȘINA UN PUI DE PISICĂDa. Tocmai eu. ACe Ventura de România.

S-a întâmplat acum 4 zile, în Pasajul Victoriei. Nu știu cum a ajuns un pui de pisică acolo. Ideea e că, fiind și semi-luminat, fiind aglomerație, pare-se că nu l-am observat.

Habar n-aveam că am lovit un pui de pisică. Abia când am ajuns în față, la semafor, un alt șofer mi-a spus. M-am uitat in spate. Nimic. Am crezut că e o glumă. În minte, mi-am creat planul că aș lua pisica, aș ajunge la destinația care era la o stradă distanță (aveam o ședință foto cu Matache) și că l-aș fi rugat pe șoferul Deliei să tragă o fugă cu pisica la un medic.Dar... Nu vedeam nicio pisică.M-am gândit că a fost o glumă.

Exact când s-a făcut verde și mă pregăteam să mă pun în mișcare, am văzut undeva în spate, în pasaj, un Om coborând din mașina lui. A făcut 3 pași printre mașini și a ridicat de jos un pui de pisică. Am înghețat. M-a trezit un claxon din spate și am accelerat, aproape pe pilot automat.

În România, București, 2017, există Suflet. Și astfel de gesturi.O să mă întrebați de ce nu am blocat tot traficul de la Victoriei ca să ajung alergând la mașina aceea din pasaj ca să iau eu pisica de la acel om. Nu știu. Fiindcă eram rușinat și sfârtecat sufletește în secunda aia. Sper să fiu iertat. Și sunt fericit că am descoperit Umanitate în acest gălăcios oraș.

Noapte bună!”.

Postarea lui Mihai Bendeac a depășit 5.000 de aprecieri și a fost distrubuită de zeci de persoane.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net