Mihai Bobonete, show total la Untold 2024. A urcat pe scenă și s-a dezlănțuit. VIDEO

Cea de-a noua ediție a festivalului UNTOLD a început vineri, 8 august 2024, și durează până duminică, 11 august 2024. La Cluj-Napoca își vor face apariția peste 250 de artiști, iar pe Scena Retro Fantasia a bifat deja un show de zile mari Mihai Bobonete, care a făcut senzație!

Mihai Bobonete, la UNTOLD / foto: Colaj Click / Instagram
Mihai Bobonete, la UNTOLD / foto: Colaj Click / Instagram

În cadrul acestei ediții UNTOLD, pe una dintre cele 8 scene, Mihai Bobonete alături de artiști precum Aurik & Pelin, Dan T & MC Zedho, DJ Cosmin Nadasan, Fly Project, Gringo, Pappa M & Mc Dylma, Pixar Stelar, Shurubel vor anima publicul. 

Mihai Bobonete, apariție senzațională la UNTOLD 

Bobiță din „Las Fierbinți” a avut o apariție de zile mari pe scena Retro Fantasia din cadrul festivalului de la Cluj-Napoca. Pe pagina de Instagram a celor de la UNTOLD, a fost postat un clip video în care apare celebrul actor având o ținută care se încadrează în standardele cerute de conceptul Retro Fantasia. Cu o energie debordantă, așa cum deja și-a obișnuit fanii, Mihai Bobonete a fost filmat dansând pe hit-urile care răsunau. 

Cu ce vine nou ediția UNTOLD 2024. Inițiativă în premieră pentru persoanele cu deficiență de auz

Organizatorii unuia dintre cele mai mari și mai cunoscute festivaluri care se desfășoară în România au anunțat că ediția din acest an este una specială, destinată persoanelor cu deficiențe de auz. 

Mai concret, au fost aduse pe scena principală de pe Cluj-Arena specialiști în limbajul semnelor - Lavinia și Alexandru - care interpretează piesele artiştilor în limbajul semnelor pentru persoanele cu deficienţe de auz.

„La cea de-a 9-a ediţie a festivalului UNTOLD, ne bucurăm să anunţăm o iniţiativă în premieră pe scena principală de pe Cluj-Arena: interpretarea pieselor artiştilor în limbajul semnelor pentru persoanele cu deficienţe de auz. Această activare specială este realizată cu ajutorul a doi oameni extraordinari, Lavinia şi Alexandru, care vor aduce magia muzicii mai aproape de toţi participanţii”, se arată într-un comunicat de presă al evenimentului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
maria dragomiroiu si sotul bebe mihu 4 webp
Alin Oprea a spus adevărul despre despărțirea Talisman foto arhivă personală
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net