Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani. Abia îşi revenise după cinci luni de comă

Ultima actualizare:

    Mihai Constantinescu a murit la 73 de aniFoto: Arhiva Click!
Mihai Constantinescu a murit la 73 de aniFoto: Arhiva Click!

Mihai Constantinescu a murit marţi, 29 octombrie, după ce la mijlocul lunii îşi revenise după patru luni de comă. El suferise un infarct în mai şi fusese internat de atunci la Spitalul Floreasca.

Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani, a confirmat pentru Click! fosta soție a acestuia, Mihaela Constantinescu. Medicii ofereau vești bune cu privire la starea sa de sănătate în ultima perioadă, artistul revenindu-și după patru luni de comă, însă se pare că în cele din urmă organismul acestuia a cedat.

Actuala lui soție, Simona Secrier (49 de ani), a fost cea care a chemat pe 13 mai ambulanța la reședința artistului, după ce l-a găsit inconștient în casă. Cântărețul a suferit atunci un stop cardio-respirator, iar medicii l-au resuscitat timp de mai multe minute bune. În cursul nopții, starea lui Mihai Constantinescu s-a agravat, artistul suferind încă un stop cardio-respirator, dar și hemoragie cerebrală.

„Tot ce pot să vă spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. Ce pot să spun… Medicii sunt rezervați. Nici eu nu știu prea multe. Situația este gravă. Să ne ajute Dumnezeu! Nu pot spune nimic altceva decât că sper și mă rog. Dacă iubiți un mare artist al României vă propun să ne rugăm și să ne dorim ca el să fie bine”, a declarat la aceea vreme soția lui Mihai Constantinescu, după ce în presă apăruse vestea că artistul a suferit un stop-cardiorespirator. 

Mihai Constantinescu s-a confruntat multă vreme cu problemele de sănătate

Mihai Constantinescu a mai avut probleme de sănătate și în urmă cu două luni. Acesta a ajuns la Spitalul Universitar cu probleme respiratorii și tensiune oscilantă. La acea vreme, cântărețul a fost nevoit să-și anuleze toate concertele. În ultimii zece ani, Mihai Constantinescu a suferit două intervenții la inimă. Cu 12 ani în urmă, medicii i-au montat artistului valve biologice, iar în 2017 a suferit din nou o intervenție chirurgicală pe inimă. 

Ce spunea Mihai Constantinescu despre operațiile pe cord

Anul trecut, artistul era foarte optimist cu privire la starea lui de sănătate. Cântărețul era recunoscător că medicii au reușit să îl salveze.

„În 2008, am suferit o dublă protezare valvulară aortică, realizată de prof. dr. Radu Deac, la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureş. În toamna lui 2017 am făcut o a doua operaţie, întrucât una dintre valve s-a defectat şi a trebuit schimbată. Aşa că profesorul Radu Deac m-a pus în legătură cu profesorul Horaţiu Moldovan, din Bucureşti, în vederea unei operaţii pe cord deschis. A fost o operaţie foarte dificilă. Din cauză că am sângerat foarte mult, a trebuit să mă bage din nou în sală. A fost foarte dificil, însă, medicii m-au salvat. Acum, sunt refăcut, mă simt foarte bine. M-am recuperat foarte repede”, spunea Mihai Constaninescu în octombrie 2018.

Mihai Constantinescu și Simona Secrier s-au iubit timp de 20 de ani

Alături de Mihai Constantinescu a stat până în ultima clipă soția lui, Simona Secrier. Cei doi s-au iubit peste 20 de ani. În luna martie, când cântărețul a ajuns  la Spitalul Universitar, unde a și stat internat zile bune, Simona nu s-a mișcat de lângă patul acestuia. Logodiţi din 2010, solistul s-a căsătorit în 2017 cu Simona Secrier, una dintre fostele membre ale trupei Etno.

Marile iubiri din viața lui Mihai Constantinescu

Femeile din viața lui Mihai Constantinescu au fost toate superbe şi cele mai multe dintre ele fac parte, evident, tot din lumea artistică. Mihaela Constantinescu,  Anastasia Lazariuc şi Simona Secrier sunt cele mai cunoscute nume din palmaresul amoros al regretatului artist.  Logodiţi din 2010, solistul s-a căsătorit anul trecut cu Simona Secrier (48 de ani), una dintre fostele membre ale trupei Etno.

A rămas în relaţii bune şi cu fosta soţie, Mihaela Constantinescu, de care a divorţat în 2003, dar alături de care a mai continuat să locuiască, până în 2008. Vraja şi iubirea dintre cei doi s-a rupt într-o zi din anul 1990, când Mihaela Constantinescu a venit acasă şi a găsit-o în par, lângă Mihai, pe nimeni alta decât pe Anastasia Lazariuc. Solista de Peste Prut devenise febleţea solistului şi abia peste ani cei doi au recunoscut că între ei a fost ceva mai mult decât o colaborare profesională.

Cum a cunoscut-o pe Anastasia Lazariuc

Anastasia Lazariuc (65 de ani) l-a cunoscut pe Mihai Constantinescu în 1988. Între cei doi nu au fost scântei încă de la prima întâlnire, însă în timp artistul i-a cucerit inima celebrei blonde. 

„Mi-a cântat la chitară, dar nu m-a impresionat deloc. Nu mi-a plăcut absolut deloc cum mi-a cântat Mihai. Nu s-a întâmplat, pentru că eu eram după un divorţ, eram într-o pasă proastă şi nu-mi ardea mie de relaţii (...) Nu m-a impresionat absolut deloc ca bărbat la început. În timp, m-a impresionat cu sufletul lui, m-a captat cu felul lui de a fi, cu modul în care s-a comportat cu mine. Îmi plăcea cum ne potriveam în scenă, nu neapărat cu modul în care arată. Povestea de iubire a început la un moment dat, dar asta mă priveşte pe mine şi pe el", a declarat Anastasia Lazariuc în 2012, la emisiunea “Wowbiz”, de la Kanal D.

Anastasia Lazariuc a rememorat și momentul mult discutat, când a fost surprinsă în pat cu Mihai Constantinescu, de către soția acestuia, Mihaela: „Un moment penibil, pe care nu o să mi-l iert niciodată, mai ales că am insitat foarte tare să plec cu taxiul. În noaptea aia nu s-a întâmplat nimic între noi". Despre acest episod, Mihai Constantinescu a vorbit și el: „Venise un prieten din Germania și Anastasia era distrusă. Ea venise la mine cu șoferul. Erau patru oameni de culcat în două paturi și o canapea. Prietenul meu din Germania dormea într-un pat, soferul - pe canapea. Rămânea să o culc pe Anastasia în pat și eu în cadă. Așa că ne-am culcat în același pat. A fost cea mai nevinovată noapte”.

Citește și

Uau! Cum arată fosta nevastă a lui Mihai Constantinescu

Primele poze cu Mihai Constantinescu și nevasta tinerică, în luna de miere

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net