Mihai Constantinescu ar fi împlinit 75 de ani! Mesajul soției sale

Ultima actualizare:

Mihai Constantinescu ar fi împlinit marți vârsta de 75 de ani. Soția regretatului solist, Simona Constantinescu, a publicat un mesaj sfâșietor pe rețelele sociale.

mihai constantinescu si simona casatorie jpg

Mesajul Simonei Constatinescu, văduva regretatului Mihai Constantinescu, a provocat multă emoție pe rețelele sociale. 

"Astăzi ar fi trebuit să te sărbătorim... MINUNE DE OM! Un Om Solar, atât de sensibil, elegant, veșnic zâmbitor, blând și plin de Iubire pentru toată creația lui Dumnezeu. Amprenta sufletului tău Nu poate fi ștearsă niciodată din viețile pe care le-ai atins. Dumnezeu să te odihnească în Lumina Raiului cel Sfânt!", a scris Simona Constantinescu.

Simona și Mihai Constantinescu s-au căsătorit târziu

Simona Constantinescu și Mihai Constantinescu au fost împreună timp de18 ani, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei, de peste 20 de ani. Cu toate acestea, ei s-au oficializat relația foarte târziu, abia în urmă cu cinci ani.

În 2017, cei doi au ajuns în fața altarului. Simona si Mihai şi-au jurat iubire şi credinţă veşnică, dar totul în mare secret. „Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, spunea Mihai Constantinescu într-un interviu.

„Relaţia noastră este frumoasă, bazată pe foarte multă înţelepciune şi înţelegere. Când fluturaşii încep să zboare şi vin mai rar, rămâne prietenia. Simona e o fiinţă blândă, e ca un fel de catalizator, tot timpul e mai moale. Eu aş vrea să fie mai acidă”, mai spunea artistul despre partenera lui de viață.

„Simona reprezintă echilibrul meu sufletesc, liniștea, zahărul, sarea și piperul relației noastre și cel mai important lucru este că am liniște”, mai declara acesta.

FB IMG 1641297015046 jpg

Povestea de dragoste dintre Mihai Constantinescu și Simona Secrier a fost una dintre cele mai frumoase povești de iubire din showbiz.

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie 2019, după ce a stat în comă luni de zile, în spital.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net