Mihai Găinușă, despre KO-ul lui Mircea Badea: «A fost o acțiune de promovare foarte eficientă!»

Ultima actualizare:

    Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au fost prezenți în emisiunea Click! TV Livefoto: Florin Şuler
Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au fost prezenți în emisiunea Click! TV Livefoto: Florin Şuler

Omul de radio și de televiziune Mihai Găinușă a fost invitatul lui Alexandru Catalan, marți (5 februarie), la emisiunea Click!TV Live.

Mihai Găinușă de la Național FM nu a venit singur, ci însoțit de colega lui de radio, Oana Paraschiv. Cei doi au vorbit despre cum se pregătesc înainte să intre în emisie, despre noul an chinezesc, despre rețete culinare, dar și despre KO-ul lui Mircea Badea.

„La radio trebuie să pari că te-ai pregătit pentru a doua zi. E și ăsta un talent, să pară că ai pregătite niște subiecte și niște replici dinainte. Surpriză, noi nu prea ne-am pregătit deloc, de aia am și avut succes”, a povestit Mihai Găinușă la Click! TV Live. Și Oana Paraschiv a fost de acord cu colegul ei.

„Noi nu avem roluri. Mă mai întrerupe Mihai, dar roluri nu sunt pentru că ar fi destul de aiurea să stai trei ore într-un rol. Intri într-o rutină și nu mai ai nevoie de pregătire.”, a completat Oana Paraschiv.

„Noi și Mircea Badea suntem colegi!”

Mihai Găinușă a vorbit și despre meciul intens mediatizat de sâmbăta trecută, unde Mircea Badea a fost făcut KO în doar cinci secunde de motociclistul Tedi Emi. 

„Noi și Mircea Badea nu suntem colegi. Asta pentru că unii dintre noi am făcut o facultate în domeniul ăsta. Sincer, noi la emisiune nu  am discutat pe larg despre KO-ul lui Mircea Badea. Mi se pare că a fost o acțiune de promovare foarte eficientă...dacă și-a dorit să fie pe toți pereții și pe toate podele de Facebook. E o acțiune foarte frumoasă de PR care a reușit”, a mai spus  Mihai Găinușă la emisiunea Click! TV Live. 

„Am vrut pentru copiii mei să învețe ceva în școală!”

Mihai Găinușă a mărturisit că nu își dorește ca cei doi copii ai săi să rămână în România. El a ales ca cei mici să aibă parte de o educatie mai bună decât cea pe care i-o poate oferi sistemul de învățământ românesc. 

„La modul foarte serios, sora mea a făcut parte din sistemul de învățământ din România. A plecat de groază, acum e profesor universitar în State. Era șocată și de nivelul elevilor de aici, dar și de sistem. Eu nu sunt mulțumit cu ce am învățat în școală în anii de dinainte. Eu am vrut pentru copiii mei să învețe ceva în școală, nu acasă cu meditații și pe bani mulți. Eu nu cred că datorez ceva sistemului de învățământ din România. Copiii mei merită o soartă mai bună și stau pe banii mei în școală. Eu sincer îmi doresc ca ei să nu rămână în România. Eu o să rămân și o să le fac zile fripte multora de aici”, a mărturisit Găinușă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net