Mihai Trăistariu are planuri mari: «Vreau mulți copii!»

La 42 de ani, Mihai Trăistariu e mai decis ca niciodată să își aranjeze viața! Poate noul an îl va ajuta să o facă, pentru că artistul are planuri mărețe în ceea ce îl privește, chiar dacă nu a avut prea multe relații “la vedere”!

Mihai Trăistariu vrea să aibă o familie numeroasă
Mihai Trăistariu vrea să aibă o familie numeroasă

Are o voce de aur, câteva afaceri, unele dintre ele fiindu-i afectate de pandemie, așa că artistul a fost nevoit să ia câteva decizii benefice pentru buzunarul lui. Cu viața personală însă Mihai Trăistariu stă mai prost!

Mihai Trăistariu e decis să își facă o familie frumoasă, să se așeze la casa lui, alături de femeia potrivită, nu de alta, dar își dorește mulți copii, pentru că provine și el, la rândul lui, dintr-o familie numeroasă!

“Eu m-am maturizat mult, pandemia m-a maturizat! Nu mă așteptam! M-am cunoscut mai mult pe mine și mi-am dat seama cam ce fel de răzvrătit sunt. Vreau multă libertate, sunt puțin împotriva restricțiilor. Sunt un pic diferit de foarte mulți colegi, dar ceea ce îmi doresc eu de la mine și de la viața mea, că acum am realizat ce îmi doresc, este să fiu mai liniștit. Nu mai retras, dar poate să am chiar o căsuță la munte, în pădure, poate chiar mai retras de oameni.

Când am filmări, ne întâlnim cu toții, dar am nevoie atunci când merg acasă să simt nevoia de casă. Vreau o familie, vreau copii mulți! Eu sunt cu copii mulți, noi suntem 4 frați, deci s-a moștenit cumva gena asta. Am nevoie acum de o familie, de căldura căminului, asta îmi doresc pentru viitor", a declarat Mihai Trăistariu.

Cât de traumatizantă a fost prima experiență cu Moș Crăciun pentru Mihai Trăstariu

Pentru că erau 4 copii acasă și aveau un tată violent uneori, Mihai Trăistariu nu își amintește cu drag de prima experiență a lui cu Moșul, de Crăciun. Ceva ce trebuia să fie plin de emoții și de bucurie i-a rămas impregnat ca o experiență destul de urâtă și traumatizantă, dar timpul trece și rănile copilăriei probabil că se vor mai vindeca.

“Când eram mic nu prea venea Moșul la noi, eram 4 copii și 2 părinți. 6 persoane, cam multă sărăcie pe acolo! Dar îmi amintesc cu umor, cu veselie, despre o întâmplare haioasă, care trebuia să fie tristă. Într-un an, taică-miu s-a gândit să mă impresioneze pe mine, aveam vreo 6-7 ani, și a venit și el cu Moșu', să ne aducă câte ceva. Era deja ora 23.00, eram în Piatra Neamț cu toții, ne culcasem deja și la un moment dat, taică-miu s-a gândit el să strige «Mihăităăă!» și să îmi facă mie o bucurie, «bate cineva la ușă!».

Eu am zis că nu e nimeni, am povestit eu că el era așa violent și pe maică-mea o mai caftea așa, și el zicea: «Nu înțelegi». Poate nu a știu să managerieze situația, dar a început deja să urle: «Du-te la ușă și vezi cine e». El pusese acolo cadourile, am mers pâș-pâș, până am aprins primele lumini, îmi curgeau șiroaie de lacrimi, asta e întâmplarea mea cu Moșul, am suferit! Am fost foarte speriat, traumatizat că o să fie Bau-bau la primul Moș care a venit la mine! Eram terminat de frică!”, a povestit Tristariu pentru Exclusiv Vip, emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

image
image
image
image
image
image
delia matache jpg
elena gheorghe   familie jpg
cub catalin botezatu animat gif
Daniel Buzdugan webp
Frumoasa influenceriță din Cluj a făcut o figură bună „pe sticlă” la ProTV
„Suntem niște părinți norocoși!”, a declarat artistul
FotoJet (18) jpg
FotoJet (12) jpg