Mihai Tr─âistariu are planuri mari: ┬źVreau mul╚Ťi copii!┬╗

La 42 de ani, Mihai Tr─âistariu e mai decis ca niciodat─â s─â ├«╚Öi aranjeze via╚Ťa! Poate noul an ├«l va ajuta s─â o fac─â, pentru c─â artistul are planuri m─âre╚Ťe ├«n ceea ce ├«l prive╚Öte, chiar dac─â nu a avut prea multe rela╚Ťii ÔÇťla vedereÔÇŁ!

image
Mihai Tr─âistariu vrea s─â aib─â o familie numeroas─â

Are o voce de aur, c├óteva afaceri, unele dintre ele fiindu-i afectate de pandemie, a╚Öa c─â artistul a fost nevoit s─â ia c├óteva decizii benefice pentru buzunarul lui. Cu via╚Ťa personal─â ├«ns─â Mihai Tr─âistariu st─â mai prost!

Mihai Tr─âistariu e decis s─â ├«╚Öi fac─â o familie frumoas─â, s─â se a╚Öeze la casa lui, al─âturi de femeia potrivit─â, nu de alta, dar ├«╚Öi dore╚Öte mul╚Ťi copii, pentru c─â provine ╚Öi el, la r├óndul lui, dintr-o familie numeroas─â!

ÔÇťEu m-am maturizat mult, pandemia m-a maturizat! Nu m─â a╚Öteptam! M-am cunoscut mai mult pe mine ╚Öi mi-am dat seama cam ce fel de r─âzvr─âtit sunt. Vreau mult─â libertate, sunt pu╚Ťin ├«mpotriva restric╚Ťiilor. Sunt un pic diferit de foarte mul╚Ťi colegi, dar ceea ce ├«mi doresc eu de la mine ╚Öi de la via╚Ťa mea, c─â acum am realizat ce ├«mi doresc, este s─â fiu mai lini╚Ötit. Nu mai retras, dar poate s─â am chiar o c─âsu╚Ť─â la munte, ├«n p─âdure, poate chiar mai retras de oameni.

C├ónd am film─âri, ne ├«nt├ólnim cu to╚Ťii, dar am nevoie atunci c├ónd merg acas─â s─â simt nevoia de cas─â. Vreau o familie, vreau copii mul╚Ťi! Eu sunt cu copii mul╚Ťi, noi suntem 4 fra╚Ťi, deci s-a mo╚Ötenit cumva gena asta. Am nevoie acum de o familie, de c─âldura c─âminului, asta ├«mi doresc pentru viitor", a declarat Mihai Tr─âistariu.

C├ót de traumatizant─â a fost prima experien╚Ť─â cu Mo╚Ö Cr─âciun pentru Mihai Tr─âstariu

Pentru c─â erau 4 copii acas─â ╚Öi aveau un tat─â violent uneori, Mihai Tr─âistariu nu ├«╚Öi aminte╚Öte cu drag de prima experien╚Ť─â a lui cu Mo╚Öul, de Cr─âciun. Ceva ce trebuia s─â fie plin de emo╚Ťii ╚Öi de bucurie i-a r─âmas impregnat ca o experien╚Ť─â destul de ur├ót─â ╚Öi traumatizant─â, dar timpul trece ╚Öi r─ânile copil─âriei probabil c─â se vor mai vindeca.

ÔÇťC├ónd eram mic nu prea venea Mo╚Öul la noi, eram 4 copii ╚Öi 2 p─ârin╚Ťi. 6 persoane, cam mult─â s─âr─âcie pe acolo! Dar ├«mi amintesc cu umor, cu veselie, despre o ├«nt├ómplare haioas─â, care trebuia s─â fie trist─â. ├Äntr-un an, taic─â-miu s-a g├óndit s─â m─â impresioneze pe mine, aveam vreo 6-7 ani, ╚Öi a venit ╚Öi el cu Mo╚Öu', s─â ne aduc─â c├óte ceva. Era deja ora 23.00, eram ├«n Piatra Neam╚Ť cu to╚Ťii, ne culcasem deja ╚Öi la un moment dat, taic─â-miu s-a g├óndit el s─â strige ┬źMih─âit─â─â─â!┬╗ ╚Öi s─â ├«mi fac─â mie o bucurie, ┬źbate cineva la u╚Ö─â!┬╗.

Eu am zis c─â nu e nimeni, am povestit eu c─â el era a╚Öa violent ╚Öi pe maic─â-mea o mai caftea a╚Öa, ╚Öi el zicea: ┬źNu ├«n╚Ťelegi┬╗. Poate nu a ╚Ötiu s─â managerieze situa╚Ťia, dar a ├«nceput deja s─â urle: ┬źDu-te la u╚Ö─â ╚Öi vezi cine e┬╗. El pusese acolo cadourile, am mers p├ó╚Ö-p├ó╚Ö, p├ón─â am aprins primele lumini, ├«mi curgeau ╚Öiroaie de lacrimi, asta e ├«nt├ómplarea mea cu Mo╚Öul, am suferit! Am fost foarte speriat, traumatizat c─â o s─â fie Bau-bau la primul Mo╚Ö care a venit la mine! Eram terminat de fric─â!ÔÇŁ, a povestit Tristariu pentru Exclusiv Vip, emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

stanga
dreapta
mihai traistariu craciun JPG
mihai traistariu familie JPG
mihai traistariu JPG
mihai traistariu sexy JPG
david webp
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
FotoJet (5) jpg
BeFunky collage (35) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
5 front bac toata clasa jpg
image
image
image
image
aura b4 jpg
Beckham
dana budeanu copii iunie 2022 jpg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
vladimir draghia jpg
lavinia parva4 png