Mircea Badea, anunț despre „În gura presei”: «Emisiunea pe care o știați nu mai există!»

Ultima actualizare:

    Mircea Badea susține că emisiunea lui nu mai existăFoto: Facebook
Mircea Badea susține că emisiunea lui nu mai existăFoto: Facebook

Mircea Badea (45 de ani) a anunțat că vor avea loc schimbări în ceea ce privește emisiunea sa de la Antena 3. După 15 ani de emisie, realizatorul tv a declarat că producția „În gura presei” va dispărea de pe post.

Mircea Badea a anunțat că în locul emisiunii sale obișnuite va fi o alta, de divertisment, pentru că are „un profund sentiment de scârbă și de zădărnicie”, dar se pricepe la umor. Prezentatorul tv a explicat, într-o postare pe Facebook, ce se va întâmpla.

„Vă mulțumesc pentru cei 15 ani”

„Am început emisiunea de la măsuță pe 13 septembrie 2004. Sunt 15 ani. Suficient. Emisiunea pe care o știați nu mai există începând de azi. Considerați că și eu, cel din contextul obișnuit, am crăpat/am emigrat. Începând de azi voi presta la aceeași oră, la același post o emisiune de hăhăială/divertisment. Am convingerea că s-ar putea să mă pricep la ceea ce unii numesc, de multe ori impropriu, umor. Motivele sunt multiple, articulate, dar nu am de dat socoteală nimănui. Ca idee generală am un profud sentiment de scârbă și de zădărnicie. Acum vreau doar să râd la teveu. Vă mulțumesc pentru cei 15 ani și vă doresc multă la revedere”, a scris Mircea Badea pe contul lui de Facebook. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net