Mircea Badea, prima apariție la TV, după ce a fost făcut KO de motociclistul Tedi Emi: „Eu m-am lovit la cap în weekend!”

Ultima actualizare:
Mircea Badea a fost pus pe glume
Mircea Badea a fost pus pe glume

Mircea Badea a fost făcut KO în cinci secunde, sâmbătă (2 februarie), de motociclistul Tedi Emi. Tot internetul a vuit cu mesaje pro și contra realizatorului tv, însă acesta a declarat că nu este un fricos. Vedeta tv s-a întors pe sticlă și nu a părut foarte „șifonat”.

Cu ajutorul machiajului, Mircea Badea și-a ascuns urmele lăsate de meciul de sâmbătă. Realizatorul tv a fost foarte zâmbitor și pus pe glume, duminică (3 februarie), la emisiunea „Sinteza Zilei”. În timpul unor discuții despre refuzul președintelui Klaus Iohannis de a numi propunerile făcute de premierul Viorica Dăncilă pentru ministerele Dezvoltării și Transporturilor, Mircea Badea a spus: „Eu m-am lovit la cap în weekend și poate nu mai înțeleg eu bine”.


    Mircea Badea a fost pus pe glumeFoto: captură video
Mircea Badea a fost pus pe glumeFoto: captură video

Cum a reacționat Mircea Badea după ce a fost făcut KO

„Să spui despre ăsta că e motociclist, când vezi cu ce se ocupă și ce carte de vizită are, e ca și cum ai spune că un fotbalist de la Steaua este autombilisit pentru că șofează un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost și nu voi fi niciodată, Altfel, totul ok. ne vedem mâine la emisiune de la 21:00 la 24:00.

P.S. Să pui că am fost leșinat minute bune este fake news: nu te lasă doctorul să te ridici pentru că nu-ți face teste. N-am făcut deloc caz de meciul ăsta înainte, n-o să fac nici după”, a scris Mircea Badea pe pagina lui de Facebook.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net