Mircea Badea se apără, după ce a fost făcut KO: „S-a întâmplat practic nimic în urma unei lovituri norocoase!”

image
Mircea Badea a fost făcut KO în timpul meciului de sâmbătăFoto: Antena3

Mircea Badea a avut prima reacție concretă cu privire la meciul de sâmbăta trecută, când a fost făcut KO de către motociclistul Tedi Emi. Lupta dintre cei doi a durat doar cinci secunde și a fost intens mediatizată.

Realizatorul tv a rupt tăcerea pe pagina sa de Facebook. În stilul său caracteristic, Mircea Badea le-a spus internauților să termine cu discuțiile pe marginea acestui subiect. Mai mult, el a precizat că nu are ce să le reproșeze organizatorilor și că nu intenționa să vorbească despre acest meci.

„Mă forțează istericii care și-au găsit o ocupație!”

Mircea Badea a precizat că Tedi Emi a câștigat „în urma unei lovituri norocoase”. El și-a asigurat fanii că este bine și că nu are ce să le reproșeze organizatorilor acestui meci. 

„Bai, nene, mai terminati cu istericalele si bagatul capului in poza. Organizatorii sunt absolut ok si n-am nimic sa le reprosez. N-am spus absolut nimic inainte, nu intentionam sa spun nici dupa, dar ma forteaza istericii care si-au gasit o ocupatie.

Nu sunt genul care sa cer voie, aprobare, confirmare nimanui. Au fost respectate toate regulile, am avut viza medicala rezultata in urma unui control detaliat. 

S-a intamplat practic nimic in urma unei lovituri norocoase. Sunt ok, fac emsiuni live radio/tv de a doua zi. 

M-am inscris ca orice alta persoana intr-o competitie bine organizata. Si cu asta, basta. Organizatorul si domnul Cristian Iordache si-au respectat toate intelegerile luate de comun acord. Lasati-i in pace!

P.S. Iar eu personal nu dau doi bani gauriti pe "grija" sau "ingrijorarea" isterica manifestata de ipocriti. Fiti barbati, hienelor!”, a scris Mircea Badea pe pagina sa de Facebook

Mircea Badea a mai fost învins de Tedi Emi și în 2014

Mircea Badea și motociclistul Tedi Emi nu sunt la primul meci. Cei doi s-au mai luptat și în 2014, atunci când lupta a durat câteva minute. Tedi Emi este campion mondial și are experiență de 17 ani în Muay-Thai, Wu-shu, K1, kickboxin și MMA. 

„Să spui despre ăsta că e "motociclist", când vezi cu ce se ocupă și carte de vizită are, e ca și cum ai spune că un fotbalist la Steaua este automobilist pentru că șofează un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost și nu voi fi niciodată. Altfel, totul ok. Ne vedem mâine la emisiune de la 21.00 la 24.00. P.S. Să spui cum "am fost leșinat minute bune" este fake news: nu te lasă doctorul să te ridici până nu ți fac teste. N-am făcut deloc caz de meciul ăsta înainte, n-o să fac nici după”, a scris Mircea Badea pe rețelele de socializare. 

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
FotoJet jpg
romica tociu lacrimi 2 jpg
meteo  frig foto pixabay
image
image
image
image
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png
colaj loredana groza jpg