Mircea Radu a spus adevărul! Pe ce criteriu a ales-o pe Bianca Drăgușanu să participe la emisiunea Din Dragoste: „De unde să cred că va fi celebră?”

Bianca Drăgușanu, una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz, a devenit cunoscută în rândul celor de acasă în urmă cu mai bine de două decenii, când a apărut în emisiunea lui Mircea Radu. Fostul prezentator TV a mărturisit pe ce criterii a ales-o pe blondină să apară la „Din dragoste”. 

image

Era cu totul o altă persoană când a apărut în emisiunea lui Mircea Radu. Dacă în prezent se numără printre cele mai tunate femei din showbiz, în trecut Bianca Drăgușanu era doar o tânără „pufoasă”, care venea în fața telespectatorilor cu multe probleme sentimentale. 

Ce declara Mircea Radu despre Bianca Drăgușanu acum ani de zile 

În anul 1999, la emisiunea „Din dragoste”, apărea Bianca Drăgușanu, o tânără din Pașcani, care solicitase să apară în cadrul show-ului televizat moderat de Mircea Radu

În trecut, acum mai bine de 10 ani, Mircea Radu mărturisea pentru Apropo TV pe ce criterii a ales-o pe Bianca Drăgușanu să apară în emisiunea sa. 

„Mie Bianca nu mi s-a părut grasa. Au trecut 17 ani de atunci. I-am ales cazul nu pentru povestea de dragoste dintre ea și Mihai, ci după fotografie. Ea a trimis un plic cu o scrisoare în care își spunea povestea și o poză cu ea într-o fustă scurtă. Nu numai mie mi s-a părut interesantă. Eu m-am opus, le-am spus baieților dacă merită să mergem în Petroșani după ea. Ei au zis da. Degeaba spune lumea că era urâtă, nu e așa. Era foarte înaltă, avea un picior frumos, era ok. De unde și până unde să cred că va fi celebră?

Pentru mine, Bianca a fost și va rămâne un caz pentru 'Din dragoste' și doar atâta. Eu nu cred că există vedete în România. Dacă ar fi așa, trebuie să aibă isprăvi profesionale și bani, altfel nu ești vedetă. Eu am câștigat foarte bine pentru că emisiunea mea nu a fost bătută niciodată timp de 9 ani", spunea Mircea Radu pentru sursa amintită. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
nunta jpg
pro tv facebook jpg
Banner Nicoleta Nucă
Banner Sofia Vicoveanca
image
actualitate.net
image
actualitate.net