Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce a fost săltată de poliție. Este acuzată că a vândut haine din Turcia fără să declare veniturile

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu a fost săltată de Poliție! Blondina este acuzată că a vândut haine din Turcia ca fiind de lux, fără să-și plătească taxele la stat. Iubita lui Gabi Bădălău a fost dusă la audieri la Poliția Economică, fiind suspectă într-un dosar de evaziune fiscală. Oamenii legii au făcut și percheziții în acest caz. Avem și prima reacție a Biancăi, în exclusivitate pentru Click!

Bianca Drăgușanu, acuzată că vindea haine din Turcia fără să declare veniturile / foto: arhiva Click
Bianca Drăgușanu, acuzată că vindea haine din Turcia fără să declare veniturile / foto: arhiva Click

Bianca Drăgușanu a fost săltată în cursul zilei de joi 18 iulie, de Poliție, pentru că ar fi adus haine din Turcia pe care le vindea în România, fără să declare veniturile la stat. Reacția Biancăi Drăgușanu: „Am fost strict imaginea societății!

UPDATE: Contactată de Click!, Bianca Drăgușanu a oferit prima declarație în scandalul în care acuzată de evaziune fiscală.
“Am fost strict imaginea acestei societăți. Nu am avut nicio implicare în desfășurarea activității acesteia
”, a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Click!

Blonda a mai precizat că nu a stat decât 30 de minute la audieri.

Oamenii legii au efectuat, în această dimineață, mai multe percheziții la magazinul vedetei. Anchetatorii o acuză de evaziune fiscală.

Valorea prejudiciului este estimat la 332.000 de lei

„Ar fi omis să evidențieze în documentele contabile și să declare la organele fiscale venituri în valoare de peste 2.400.000 de lei, provenite din comercializarea de articole vestimentare de lux”, potrivit Poliției Capitalei, relatează adevărul.ro.

În total, în acest dosar sunt cercetate patru persoane între care un fost polițist local - Cosmin Crunțeanu - și vedeta Bianca Drăgușanu. Cei patru aduceau haine de lux (blanuri, paltoane, geci din piele) din Turcia si le vindeau prin intermediul firmei ei (Bella Farfallina SRL), sub marca proprie „Boutique Leather & fur” pe site, facebook sau Instagram (CCM Boutique), conform unor surse din Poliție.

Din cercetări, s-a stabilit că prejudiciul cauzat statului de cei patru evazioniști este estimat la 332.000 de lei. „Hainele erau expuse în magazin, pentru prezentare, dar erau vândute exclusiv pe site, atât în România, cât și în străinătate”.

„Bianca Drăgușanu este suspect alături de alte trei persoane, printre care și un polițist local”

„Este vorba despre un dosar de evaziune fiscală. În acest moment, Bianca Drăgușanu este suspect alături de alte trei persoane, printre care și un polițist local. Ea se află în acest moment la audieri, după ce în această dimineață au fost mai multe percheziții, inclusiv în magazinul în care aceasta vindea respectivele haine. Este vorba despre haine de lux: blănuri, geci de piele, pe care, spun anchetatorii, Bianca Drăgușanu le aducea din Turcia și le vindea mai apoi online, dar și în magazinul ei, acolo unde erau și expuse. Totuși, ea nu ar fi declarat veniturile la stat.

Potrivit polițiștilor, toate aceste lucruri se întâmplau încă din anul 2017 și Bianca Drăgușanu ar fi trebuit să declare la stat venituri de peste 2 milioane și jumătate de lei, pe care nu i-a declarat, venituri provenite din comercializarea acestor articole vestimentare de lux.

Prejudiciul cauzat, spun polițiștii, este în acest moment estimat la 300 de mii de lei. Bianca Drăgușanu este acum la audieri, urmează să vedem ce va declara acolo și se fac în continuare cercetări pentru evaziune fiscală", transmite reporterul Ana Ciuvică.

Cine este Cosmin Crunțeanu

Constantin Cosmin-Crunțeanu se descrie pe pagina sa de Facebook ca fiind model, având experiență în acest domeniu, inclusiv colaborând cu nume importante precum Cătălin Botezatu. El este asociatul Biancăi Drăgușanu și fondatorul CCM Boutique, un site de vânzare online de îmbrăcăminte, ce stă în spatele firmei Bella Farfallina SRL. Conform unei declarații de avere pe care a depus-o în calitate de polițist local la Sectorul 4, în calitate de administrator al Bella Farfallina SRL, declară un venit anual de 40.000 de lei. Bianca Drăgușanu deține 50% din firma Bella Dream Star SRL.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Ana Bodea și Valentin Butnaru foto OK Magazine DSC 7563 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner auday al ahmad png
irinel columbeanu jpg
doliu jpg
IMG 7612 jpeg
Oana Roman jpg
image png
Luca Reghecampf, într-o relație cu Asiana Peng
Banner Mihai Traistariu
image
actualitate.net
image
actualitate.net